Μακεδονικός| Αποχώρησε ο Απόστολος Σαραντίδης - Φιλικά με Θέρμη & Καρδίτσα

 



Ελεύθερος από τον Μακεδονικό έμεινε ο Απόστολος Σαραντίδης.

Ο Εβρίτης επιθετικός είχε αποκτηθεί πέρυσι από τους “πράσινους”, προερχόμενος από τον Θεσπρωτό, ενώ είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, το οποίο “'έσπασε”. 

Ο Σαραντίδης είχε ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις για νέο τεχνικό στον Μακεδονικό, αλλά και στα μεταγραφικά, μετά την έλευση του γκολκίπερ Κλέτον Περντρέου. 

Επίσης, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν διεξαγωγή φιλικών με τον Θερμαϊκό Θέρμης και την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός ενημερώνει το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων προπονητικού χαρακτήρα (2×45′) απέναντι στον Θερμαϊκό Θέρμης και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αμφότεροι θα λάβουν χώρα στο στάδιο του Μακεδονικού.

Ο Θερμαϊκός Θέρμης είναι ο αντίπαλος που ανοίγει τον χορό των φιλικών αναμετρήσεων για τους «πρασίνους». Ο σύλλογος που έχει καθιερωθεί στην Γ Εθνική θα φιλοξενηθεί στο στάδιο του Μακεδονικού το απόγευμα της Κυριακής (03/09) στις 18:00.

Την ίδια ώρα την Πέμπτη (07/09), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία πρόκειται να συναντηθούν και κατά την επίσημη αγωνιστική δράση στον Α Όμιλο της Super League 2 κατά την διάρκεια της σεζόν”.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική