Πιερικός| “Άφησε” δυο βαθμούς στα Τρίκαλα (0-0), στο “μείον 3” από την κορυφή (vids)

 


Την πρώτη απώλεια βαθμών με τον Σάκη Παπαβασιλείου στο τιμόνι είχε ο Πιερικός, μένοντας στο 0-0 με τα Τρίκαλα εκτός έδρας. 

Η ομάδα της Κατερίνης πλέον βρίσκεται στο “μείον 3” από την κορυφή και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού.

Για τους “μελανόλευκους” , που είχαν τελικές κυρίως στο β΄ μέρος, ενώ όποτε χρειάστηκε επενέβη ο γκολκίπερ τους Γιάννης Μπίντσης στις φάσεις του ΑΟΤ, ευκαιρίες έχασαν οι Σαραντίδης (55΄, 66΄, 89΄, 92'), Ματζαλάκου (60΄).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ “ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Πιερικός για το ματς στη Θεσσαλία: “O ΣΦΚ Πιερικός και ο πρόεδρος, Τομ Παπαδόπουλος, ευχαριστούν τους φιλάθλους για την κοσμια παρουσία τους στο Δημοτικο Στάδιο Τρικάλων και την υποστήριξη που πρόσφεραν στους ποδοσφαιριστες, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Στόχος της ομάδας είναι με την πορεία της στον αγωνιστικό χώρο να πετύχει να συστρατευσει όλο και περισσότερο κόσμο στο πλευρό της, προσφέροντας τις χαρές και διακρίσεις που αξίζουν στον ιστορικό Πιερικό.

Ραντεβού την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Α' ΔΑΚ Κατερινης για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Σταυρου.

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία τους, την οποία και θα ανταποδωσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου”.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Μπουκουβάλας, Σαμαντάς, Βασιλείου, Μπατίτσας, Πατρώνης, Μπέκας, Μαλακασιώτης, Σκόνδρας, Αλεξίου. Έπαιξαν και οι Κοντογιώργος, Zαϊμι, Μάγγος, Κωστόπουλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπίντσης, Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Μακρίδης, Μπλέτσας, Κατσαβάκης, Μπάλλας, Κυπαρίσσης, Φασίδης, Σαραντίδης. Έπαιξαν και οι Mίγγος, Ματζαλάκου, Κατσιαμήτας, Οικονομίκος.


Δείτε φάσεις μέσα από το Trikala Live


Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου, από το ΣΦΚ Πιερικός 1961



φωτο από ΑΟ Τρίκαλα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική