Καβάλα| “Εθισμός” στις νίκες, 3-2 στην Κρηστώνη Κιλκίς με ροτέισον - Κρατά το +5 στο ρετιρέ με “8/8”

 


Συνεχίζεται η... προπαίδεια του “3” για την Καβάλα, που με το “3Χ8=24” είναι μόνη πρώτη και... μακριά από τους ανταγωνιστές της, στο +5 από τη δεύτερη θέση, μετά την 8η αγωνιστική. 

Παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Τίμου Καβακά, με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι... συνήθειες δεν άλλαξαν για το ΑΟΚ, που συνέχισε το απόλυτο και το νικηφόρο σερί, με 3-2 στην έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. 

Την επόμενη αγωνιστική οι “Αργοναύτες” φιλοξενούν τον Πανθρακικό, ενώ η ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη θα παίξει στην Ημαθία με τη Βέροια. 

Για τους “γαλάζιους”, που βρέθηκαν να κάνουν το 0-3, σκόραραν οι Βασίλης Παπαδόπουλος (47΄), Αντώνης Δερμιτζάκης (49΄) και Φίλιππος Δημητριάδης (66΄). 

Για τους “ασπρόμαυρους” σκόραραν οι Κυριακίδης (1-3 στο 75΄) και Ρωμανίδης (85΄ για το τελικό 2-3).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μαντζάρης, Σουλτς, Τριφινόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κυριακίδης, Αγαθαγγελίδης, Κυρανάς, Μουρατίδης. Έπαιξαν και οι Ρωμανίδης, Χατζηγεωργίου, Λάτσι, Ζάλτος και Χατζηλιάδης. 

ΚΑΒΑΛΑ: Σταθάκης, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Π. Δερμιτζάκης, Μπιμπισίδης, Τζελίδης, Γερονικολός, Χατζής, Καρακώστας, Αντ. Δερμιτζάκης, Β. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Σαλπιγγίδης, Μαγκαφίνης, Γκέκας και Γκέντσογλου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική