Πανσερραϊκός| Συμπλήρωσε 300 επαγγελματικές συμμετοχές ο Τάσος Αυλωνίτης στη Λεωφόρο




Για το προσωπικό ρεκόρ του Τάσου Αυλωνίτη και τις επιδόσεις του έμπειρου στόπερ, που βοήθησε στην περσινή άνοδο και συμπλήρωσε 300 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, την Κυριακή στη Λεωφόρο με μια πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ενημέρωσε ο Πανσερραϊκός με επίσημη ανάρτηση. 

Αναλυτικά η δημοσίευση των “λιονταριών”:

Lion’s Stories: 300 επαγγελματικές συμμετοχές για τον Τάσο Αυλωνίτη


Το ματς του Πανσερραϊκού στο Απόστολος Νικολαϊδης είχε μία ιδιαιτερότητα για τον Τάσο Αυλωνίτη, καθώς  το βράδυ της Κυριακής 29 Οκτωβρίου ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για 300ή φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, με την Super League να κάνει θέμα στο επίσημο site της για το επίτευγμα του.

Ο Αυλωνίτης είχε κάνει την πρώτη επίσημη συμμετοχή με επαγγελματική ομάδα στις 8 Σεπτεμβρίου 2007 στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 0-2, όταν αγωνίστηκε με την ομάδα της Αθήνας ως αλλαγή για τέσσερα λεπτά στη θέση του Χόφμαν.

Η παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League έγινε στις 16 Οκτωβρίου 2011 με τα χρώματα του Πανιωνίου στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ. Συνολικά στην Super League έχει 88 αναμετρήσεις και δύο γκολ, ενώ στην δεύτερη μετρά 64 ματς και δύο γκολ. Έχει ακόμη 31 ματς στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τα υπόλοιπα 117 ματς του μοιράζονται στο πέρασμα του από τη Σκωτία με τη Χαρτς, την Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς, την Ιταλία με την Άσκολι και την Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Mε την φανέλα του Πανσερραϊκού έχει καταγράψει συνολικά 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τρόπαια μετρά ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ένα πρωτάθλημα Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 με την ομάδα μας”.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική