Νίκη Ευκαρπίας| Ντεμπούτο στη Γ΄ Εθνική στα 35 για Νίκο Πανυτσίδη – Ξανά στο γήπεδο 2.5 μήνες μετά

 



Βάπτισμα πυρός συνολικά στη Γ΄ Εθνική για τον Νίκο Πανυτσίδη της Νίκης Ευκαρπίας, στην ηλικία των 35 ετών (γεννηθείς το 1988), κάτι ασυνήθιστο, δείχνοντας οτι όχι απλά είναι ακμαίος, αλλά στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο Κοζανίτης στην καταγωγή στράικερ, που μεγάλωσε στην Περαία και τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε με την Αναγέννηση Επανομής, εντάχθηκε το καλοκαίρι στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης (τέλη Ιουλίου), προοριζόμενος ως βασικό επιθετικό όπλο, ατού πρώτης γραμμής στην αιχμή του δόρατος.

Ο Πανυτσίδης, που ήταν “κανονιέρης” αρκετών ομάδων παλιότερα, όπως Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Νίκης Μεσημερίου, Στρατωνίου και Αχιλλέα Περαίας, έκανε ντεμπούτο την Κυριακή ως αλλαγή, μπαίνοντας στο 90΄, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Αβάτου (0-0), τόσο για φέτος, όσο συνολικά σε επίπεδο τρίτης εθνικής κατηγορίας. 

Ο Νίκος Πανυτσίδης δεν είχε παίξει ούτε σε φιλικό με την ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη, αφού από τα μέσα Αυγούστου είχε ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες ξεπέρασε και λογίζεται ως “εσωτερική μεταγραφή”, δυόμιση μήνες μετά, όπου πάτησε... χορτάρι πρώτη φορά, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες στους “κυανόλευκους” για τον έμπειρο “μπόμπερ”, από εδώ και στο εξής και δεδομένου οτι σταδιακά θα βρίσκει ρυθμό (και θα αυξάνονται τα λεπτά συμμετοχής του) και ενδεικτικό είναι οτι το τεχνικό τιμ της Νίκης Ευκαρπίας τον περίμενε... υπομονετικά αυτό το διάστημα της απουσίας του, χωρίς να εισηγηθεί την έλευση άλλου φορ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική