Δόξα Δράμας| Συνάντηση με Στολτίδη στα γραφεία - Απόλυτο φαβορί για τον πάγκο

 


Στα γραφεία της Δόξας Δράμας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Ιεροκλής Στολτίδης και είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τη διοίκηση, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. 

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας και μέσα στην Τέταρτη το πιθανότερο είναι να "κλειδώσει" το deal, αν δεν υπάρξει απρόοπτο ή ανατροπή.

Ο Στολτίδης βλέπει σαν πρόκληση τους "Μαυραετους", λόγω ονόματος, ιστορίας και δυναμικής, για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, κάτι που ήθελε τα τελευταία χρόνια, ρίχνοντας το βάρος στο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα διπλώματα.

Ο 48χρονος Κοζανίτης έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στη Β Εθνική σε Ξάνθη και Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, όντας παλαίμαχος των Ολυμπιακού (έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε τίτλους, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο), Ηρακλή (για πολλά χρόνια, αναδείχτηκε στον Ημίθεο και διατέλεσε αρχηγός) και Κέρκυρας. 

Ο "Ιέρο" είναι δεδομένα μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, με κύρος και διασυνδέσεις στο χώρο, η παρουσία του οποίου μπορεί να βοηθήσει και ψυχολογικά.

Φωτό αρχείου από ΑΟ Ξάνθης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική