Ηρακλής| Γιόρτασε τα 115α του “γενέθλια” κόβοντας τούρτα - Το μήνυμα ΠΑΕ & ΓΣ

 


Ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον Ηρακλή, που γιορτάζει τα 115 χρόνια από την ίδρυσή του. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, για τη γιορτή που στήθηκε, παρουσία Στράτου Ευγενίου και Φώτη Θέου, αλλά και βασικών χορηγών, με το νεότερο παίκτη του ρόστερ, Χριστόφορο Δασκαλάκη, να κόβει συμβολικά την απαραίτητη τούρτα με το “115” στα κεράκια:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΗΡΑΚΛΗ!

Ημέρα ξεχωριστή η σημερινή για τον ΗΡΑΚΛΗ, ημέρα γενεθλίων για τον ΗΜΙΘΕΟ που γιορτάζει 115 χρόνια Ιστορίας και αδιάλειπτης προσφοράς στον αθλητισμό, την κοινωνία και τους Εθνικούς Αγώνες.

115 χρόνια περηφάνειας για όσους αγαπούν, στηρίζουν κι ακολουθούν πιστά τον ΓΗΡΑΙΟ!

Φυσικά, μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε παρά να γιορταστεί με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα!

Έτσι λοιπόν, στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, πραγματοποιήθηκε γιορτή, όπου κόπηκε η γενέθλια τούρτα του ένδοξου Συλλόγου μας, με τα κεράκια να σχηματίζουν τον αριθμό 115, όσα δηλαδή και τα χρόνια παρουσίας του ΗΡΑΚΛΗ στους αθλητικούς και όχι μόνο στίβους. Μάλιστα, την τούρτα έκοψε ο μικρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Χριστόφορος Δασκαλάκης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, ο πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ, Φώτης Θέος, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, το λοιπό προσωπικό της ομάδας, όπως επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρήστος Μωραΐτης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας CONDITO, μόνιμου χορηγού τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και όλων των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ, καθώς και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ATHINA PALACE, Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος, που κι αυτός συγκαταλέγεται στους φετινούς χορηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Γιάννη Λιβαδόπουλου, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας Αρτοποιΐας ALBUS, που μάλιστα έκανε και την όμορφη τούρτα για τα σημερινά 115α γενέθλια του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου σ’ ένα σύντομο λόγο του τόνισε τη δυναμική που προσφέρει το όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ στον αθλητισμό και όχι μόνο και δήλωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι παρά τις δυσκολίες που προέρχονται κυρίως απ’ το παρελθόν, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα βρει το δρόμο του και με τη σύμπνοια όλων, σύντομα θα βρεθεί ξανά στη θέση όπου πραγματικά ανήκει.

Με την ευκαιρία, το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί για άλλη μία φορά τον γνωστό “ανώνυμο”, που στη δύσκολη περίοδο που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα, δηλώνει “παρών” με την οικονομική συνδρομή του στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας”.





Ακολουθούν οι σχετικές επετειακές ενημερώσεις στα social media από τον ΓΣ Ηρακλή:

Ο Λευκός Πύργος αποτελεί το σύμβολο της Θεσσαλονίκης. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, την ομάδα – σύμβολο αυτής της πόλης. Οπότε το σημείο φωτογράφησης για τα 115α γενέθλια του συλλόγου μας, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό.

Ο νέος πρόεδρος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, Εφραίμ Κυριζίδης, στελέχη της νέας διοίκησης, αθλητές και αθλήτριες από διάφορα τμήματα του συλλόγου, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά στον Λευκό Πύργο, απλώνοντας περήφανα τις κυανόλευκες σημαίες.

Και μία τέτοια ημέρα, είθισται να δίνονται ευχές. Η δική μας ευχή είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του πλανήτη και ο πιο ιστορικός της Ελλάδας να αποκτήσει -και πάλι- το δικό του σπίτι.

Ως νέα διοίκηση, δεσμευόμαστε απέναντι στους χιλιάδες οπαδούς αυτής της ιδέας, ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να γίνει το όνειρο δεκαετιών πραγματικότητα.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ✊??⚪️“.


Οι βαθιές και αδιαπέραστες από τον δαμασμό του χρόνου Ιδέες, δεν γνωρίζουν από όρια, λογική και εμπόδια…

Σαν άνεμος αφηνιασμένος τρυπώνουν και ζουν μέσα από το ιστορικό διάβα στις ψυχές όσων τις υπηρετούν, όσων έχουν δέσει την ύπαρξή τους μ’ αυτές… Σαν φλόγα άσβεστη, που λιώνει το παγωμένο χιόνι κάθε δυσκολίας, γιατί γεμάτη από δυσκολίες είναι η Ιδέα του μέγιστου ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ…

Ένας ΗΡΑΚΛΗΣ, που σήμερα γίνεται Ιδέα 115 ετών! Εκατό δεκαπέντε ετών Ιστορίας, μιας Ιστορίας γραμμένης πάνω στη λάβα πατριωτικών αγώνων, με θυσίες ανθρώπων, που είχαν στη ψυχή τους χαραγμένο τον Ημίθεο, ανθρώπων, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και υπηρέτησαν ένα Σύλλογο διαφορετικό, ένα Σύλλογο, που έμαθε στο πανελλήνιο, τι σημαίνει «ευ αγωνίζεσθαι», τι σημαίνει να επιβιώνεις κόντρα στο ποτάμι της αδικίας, που σε πνίγει, κόντρα στις αδικίες, που σε χειμάζουν, κόντρα σε σκευωρούς και σκευωρίες…

Ένα Σύλλογο, που δίδαξε, διδάσκει και θα εξακολουθήσει να διδάσκει το διαφορετικό, το ξεχωριστό, να προάγει ήθος και αυθεντική δυναμική, πάντοτε αυτόφωτος και πάντοτε ΗΡΑΚΛΗΣ…

Η ακτίδα φωτός, που αυτές την περίοδο αχνοπερνά τις καρδιές όλων των Ηρακλειδέων, είθε να γίνει λάβρα λύτρωσης για τον μέγιστο Σύλλογό μας και τον γίγαντα, πολύπαθο λαό του… Αυτόν τον λαό, τον μέγα, που περιμένει μόνο το άκουσμα της θρυαλλίδας η οποία παίρνει φωτιά, για να δείξει και πάλι το μυθικό ανάστημά του και να σαρώσει τα πάντα…

Χρόνια Πολλά ΗΡΑΚΛΗ μας, Χρόνια Πολλά Ηρακλειδείς, Χρόνια Πολλά στη Νέα Εποχή του Συλλόγου μας…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ !?⚪️“.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική