Από τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού ο Μάκης Μπαξεβανίδης

 


Αλματώδης εξέλιξη για τον Μάκη Μπαξεβανίδη, που δεν έχει πολύ καιρό που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αρχικά είχε αναλάβει τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. 



Ο Κομοτηναίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (θα συνεργαστεί ξανά με τον τεχνικό διευθυντή του “τριφυλλιού”, Γιάννη Παπαδημητρίου, τον οποίο γνωρίζει από την Ξάνθη), με την ομάδα της Ροδόπης να του εύχεται καλή επιτυχία:

“Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Οργανισμός του Πανθρακικού είναι υπερήφανος για την εξέλιξη και τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών μας Μάκη Μπαξεβανίδη στο τμήμα scouting της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μπαξεβανίδης, στο διάστημα που βρέθηκε στις ακαδημίες μας, τίμησε με το παραπάνω το σύλλογο μας και "δέθηκε" με τα παιδιά, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Νιώθουμε υπερηφάνεια για τον δικό μας Μάκη, καθώς είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα μας να αποτελεί "σκαλοπάτι" για επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη και είμαστε σίγουροι πως και εκεί θα αφήσει το στίγμα του μέσω της συνέπειας και της σκληρής δουλειάς και όλων των αξιών που τον διέπουν.

Σε ευχαριστούμε Μάκη για όλα και σου ευχόμαστε τα καλύτερα! Και όπως ζήτησες από τα παιδιά "συνεχίστε τη σκληρή δουλειά, ακούγοντας τους προπονητές σας και το μέλλον είναι μπροστά σας”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική