Στολτίδης: “Εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια για τη Δόξα Δράμας αυτό το ματς – Ίδια φιλοσοφία και στη Θέρμη”

 


Για τη νίκη-ανάσα με τη Βέροια, με 4-1 (χατ τρικ ο Παύλος Χατζηδημητρίου) μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Ιεροκλής Στολτίδης, μετά την επιτυχία στα ΜΜΕ, κάνοντας αναφορά στις ψυχολογικές προεκτάσεις.



Όπως και στο ματς που έπεται την Κυριακή, στη Θέρμη με το Θερμαϊκό, με στόχο ακόμα ένα τρίποντο, παρά τις δεδομένες δυσκολίες. 



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Ηρθε η νίκη στο σημείο που τη χρειαζόμασταν πιο πολύ από ποτέ. Θα μας ανεβάσει βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά. Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πολλά να κάνουμε, για να είμαστε σε ένα σημείο να αισθανόμαστε λίγο πιο άνετα. Είμαι στην ομάδα γύρω στις 25 μέρες, δουλέψαμε καλά με τα παιδιά. Έχω γνωρίσει όλα τα παιδιά, ξέρω ο καθένας τι μπορεί να μου δώσει. Αυτό το ματς είναι εφαλτήριο για μια καλύτερη συνέχεια για τη Δόξα. Ήμασταν σε αρκετά καλή μέρα με τη Βέροια. Είναι δύσκολο να πεις αν είναι πολύ αδύναμος ο αντίπαλος ή παίξαμε τόσο καλά. Παίξαμε αρκετά καλά, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είχαμε και κάποια διαστήματα στο παιχνίδι, που είχαμε μεγάλα κενά. Όπως από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι το 65΄ περίπου, η ομάδα κάθισε πίσω. Κάτι που δε το θέλαμε, κάτι που δε το σχεδιάσαμε, αλλά συμβαίνει και ξέρω γιατί συμβαίνει, τίποτα δεν είναι τυχαίο. 


Βάλαμε αρκετά γκολ, είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε και άλλο το σκορ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παύλο Χατζηδημητρίου (σ.σ. έκανε χατ τρικ, με τα πρώτα του φετινά γκολ), είναι ένα παιδί που δουλεύει στις προπονήσεις και προσπαθεί πάρα πολύ. Και στα προηγούμενα ματς είχε τις ευκαιρίες του, απλά ήταν λίγο άτυχος, λίγο απρόσεκτος ας πούμε και δε κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτή τη φορά πέτυχε, τρία κιόλας, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι κέρδισε η ομάδα. Το ποιος βάζει το γκολ έρχεται σε δεύτερη μοίρα”.

Όσο για τη Θέρμη; “Έχουμε χρόνο μπροστά μας, να διορθώσουμε κάποια πράγματα, για να είμαστε πιο βελτιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, στη Θέρμη. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Θερμαϊκός είναι ψηλά στη βαθμολογία, παίζουμε μέσα στην έδρα του, αλλά αυτό δε μου λέει κάτι. Αποδείξαμε με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, μέσα στην Καβάλα και εντός με το Νέστο, οτι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε και αποτελέσματα. Το ίδιο θα κάνουμε και στη Θέρμη, η φιλοσοφία μας είναι η ίδια. Πάμε να κερδίσουμε, με αυτή τη λογική θα κατέβουμε στο παιχνίδι και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε ένα τρίποντο ακόμα”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική