Θεοδοσιάδης: "Δεν είναι τυχαία στην κορυφή ο Σβορώνος τόσες αγωνιστικές - Συνεχίζουμε προσγειωμένοι" (vids)

 


Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο τεχνικός του Σβορώνου, Νίκος Θεοδοσιάδης, των πρωτοπόρων (εδώ και 4 αγωνιστικές σταθερά στο “ρετιρέ”) στον 2ο όμιλο. 

Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μεταξύ άλλων ανέφερε: “Πήραμε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, με καλό αντίπαλο, όπως το Κιλελέρ. Η απόδοση η δική μας δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δείξει πόσο καλή ομάδα είναι. Μετά το 10λεπτο πήραμε τον πλήρη έλεγχο και με τη σωστή διαδικασία παίξαμε το ποδόσφαιρο που πρέπει και εκμεταλλευτήκαμε τα δικά μας πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ελέγχαμε το ρυθμό, δημιουργήσαμε φάσεις. Στο ημίχρονο φοβήθηκα μήπως τα παιδιά επηρεαστούν από το 1-1. Είχαμε καλή συμπεριφορά στις στατικές φάσεις και πήραμε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού. Μπήκαμε μπροστά στο σκορ πάλι και κάναμε πιο εύκολη τη διαδικασία”.

Για να συνεχίσει ο Νίκος Θεοδοσιάδης: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά, από την προσπάθεια και τη δουλειά τους. Το καλοκαίρι κανείς δε πίστευε σε αυτά τα παιδιά και οτι μπορούν να φτάσουν ως εδώ. Αλλά εμείς που δουλεύουμε εδώ, μαζί τους, ξέρουμε τις δυνατότητές τους και που μπορούν να φτάσουν. Αυτό που έχει γίνει, που ο Σβορώνος τόσες αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση, δεν είναι τυχαίο, έγινε μέσα από σκληρή δουλειά και για αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό, με ιστορική ομάδα, όπως η Αναγέννηση Άρτας, η οποία διαθέτει παίκτες με εμπειρία. Πρέπει να δώσουμε ξανά το 100%, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που θα μας κρατήσουν στην κορυφή”.

Όσο για την ως τώρα “εικόνα” του ομίλου; “Οι ομάδες στον όμιλο είναι σωστά στη βαθμολογία, με βάση την εικόνα μέχρι τώρα, θεωρώ οτι λέει την αλήθεια. Ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις πάντα υπάρχουν σε ένα πρωτάθλημα. Ευχάριστη είναι ο Αστέρας Σταυρού, που είναι ψηλά και δε το περίμενα. Είναι και ομάδες που θεωρούσα οτι θα ήταν ψηλότερα, αλλά είναι ακόμα νωρίς, 12η αγωνιστική, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά, προσγειωμένοι, για να φτάσουμε στο στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.


Δείτε τα βίντεο του ΓΑΣ Σβορώνου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική