Βέροια| “Έκλεισε” ο Βασίλης Φασίδης – Ποιοι έπονται

 



Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του soccerpractor για την επιστροφή του Βασίλη Φασίδη στη Βέροια, μετά από ένα εξάμηνο στον Πιερικό.

Ο 27χρονος Ημαθιώτης επιθετικός πέρυσι έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη “Βασίλισσα” του Βορρά (είχε ατυχία με τραυματισμό τον Γενάρη) και παλιότερα σε ΠΑΟΚ Β, Τρίκαλα, Ξάνθη και Αιγινιακό. 


Ο Φασίδης παρακολούθησε το σαββατιάτικο φιλικό με τον Εορδαϊκό εντός έδρας, ενώ σε επικοινωνία με τον πρόεδρο, Αγάπιο Αναστασιάδη, επιβεβαιώθηκε οτι υπάρχει προφορική συμφωνία των δυο πλευρών. 

Πιθανότατα θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη προσθήκη στις αρχές Γενάρη, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη. 

Αυτοί σύμφωνα με το kerkidasport θα είναι οι Κώστας Ισαακίδης (μεσοαμυντικός από Απόλλωνα Πόντου, παλιός γνώριμος) και Γιώργος Γανόπουλος (18χρονος Ημαθιώτης επιθετικός, από θητεία σε ΠΑΟΚ Κουλούρας και ακαδημίες ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ) και πιθανότατα και ο Δημήτρης Μελιόπουλος (μέσος Θύελλας Κατσικά, παλιά σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη), 

Επίσης, σύμφωνα με το 24oresimathiaπαίζει” σοβαρά και η επιστροφή του Βεροιώτη φορ, Γιάννη Ιωάννου, επίσης παλιού γνώριμου, που παίζει φέτος στον Αιολικό και παλιότερα πλην της Βέροιας σε Καλλιθέα και Κοζάνη. 

Για την εστία, “παίζουν” κυρίως ο Γιώργος Καντιμοίρης και Ημαθιώτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική