Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε




Άνευ αγώνα θα έρθει σήμερα η πρόκριση στο Κύπελλο Πέλλας για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (στα βασικά φαβορί ανόδου στη Γ΄ Εθνική από το τοπικό), αφού ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ανακοίνωσε πως δεν “κατεβαίνει” στον αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον “πρίγκιπα του κάμπου”:

ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ του σημερινού αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μετά από σχετικό έγγραφο του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ) προς την Γραμματεία της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ σήμερα το πρωί, δηλώνει την μη κάθοδό του στον ορισμένο για σήμερα αγώνα κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας, με αποτέλεσμα την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ με σκορ 3 - 0 α.α.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η ομάδα μας περνάει στην επόμενη Ημιτελική φάση του Κυπέλλου αγωνιζόμενη με αντίπαλο την ομάδα της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Ε.Π.Σ. Πέλλας !”.

Με δεδομένο οτι ο πρόεδρος Παναγιώτης Σολομωνίδης ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από τον Κεραυνό και δε θεωρείται ρεαλιστικό να βρεθεί άμεσα ικανό σχήμα να “τρέξει” την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου η σημερινή εξέλιξη δείχνει να αποτελεί οιωνό και προπομπό οριστικού “αντίο” και απόσυρσης για φέτος για την ομάδα του Αγγελοχωρίου. 

Οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν έτοιμοι να τα... βροντήξουν και να μη συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, ρίχνοντας αυλαία για φέτος πρόωρα λόγω συνθηκών, με τους παίκτες να “ψάχνονται” ήδη ενόψει Γενάρη. 

Ο επίλογος από το Δεκέμβριο δείχνει μονόδρομος και αναπόφευκτος και οι αντίπαλοι της ομάδας του Δήμου Θερμαϊκού αναμένεται να παίρνουν στα χαρτιά τις νίκες, αρχής γενομένης από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας την Κυριακή, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια πολύ θεαματική ανατροπή και κυρίως πολύ άμεσα (δε προκύπτει από πουθενά σχετική “χαραμάδα”).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική