“Κατηφόρισε” στην Καλαμάτα ο Ημαθιώτης φορ, Κώστας Κωτσόπουλος




Κάτοικος Καλαμάτας γίνεται ο 26χρονος Βεροιώτης επιθετικός, Κώστας Κωτσόπουλος. 

Ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί σε Μακροχώρι, Νάουσα, Ατρόμητο, Χετάφε Β και μέχρι πρότινος στην Α΄ Φινλανδίας με τη Μαριεχάμν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας”, για το... πρωτοχρονιάτικο δώρο:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωτσόπουλου. Είναι 26 ετών, γεννημένος τον Φλεβάρη του 1997 και έχει ύψος 1.77. Είναι επιθετικός, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα U 21 όπου είχε έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νηρέα Βέροιας και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην Γ εθνική με την ομάδα του Μακροχωρίου. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Νάουσα η οποία έπαιζε στην ίδια κατηγορία.

Τον Γενάρη του 2018 υπέγραψε στον Ατρόμητο και την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Ισπανία στην Β ομάδα της Χετάφε.

Η τριετία 20-23 τον βρήκε πάλι στον Ατρόμητο όπου συνολικά έκανε 71 εμφανίσεις και σκόραρε 11 φορές.

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μαριεχάμν της Α Φινλανδίας όπου είχε 4 συμμετοχές και ένα γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τέσσερις συμμετοχές στα πλέι άουτ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Έτοιμος για το «PAOK MONTREAL» ο Θέμελης, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευσή του

Χαλιλάι: "Tίποτα να φοβηθεί ο Θερμαϊκός Θέρμης, στόχος να συνεχίσουμε την καλή πορεία"