EΠΣ Κιλκίς| Στον τελικό Kυπέλλου ο Κιλκισιακός, απέκλεισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

 


Στους “4” σταμάτησε το ταξίδι του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κύπελλο Κιλκίς και πλέον ο Δικέφαλος αφοσιώνεται στην προσπάθεια παραμονής στη Γ΄ Εθνική.

 Στον δεύτερο ημιτελικό στο Κιλκίς, η ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη ηττήθηκε 1-0 από τον Κιλκισιακό χάρη σε γκολ του Λάζαρου Σαλπιγγίδη στο 80΄ και ενώ νωρίτερα, στο 20΄, ο Ρωμανίδης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Αθανασίου).

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Χατζηιωαννίδη, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, πήρε εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό του θεσμού, ενώ ο Κιλκισιακός έχει ξεφύγει από τους διώκτες του στο τοπικό πρωτάθλημα και δείχνει οτι θα κυνηγήσει με αξιώσεις στα μπαράζ πρωταθλητών, που όπως όλα δείχνουν οτι θα πάρει μέρος, την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αθανασίου, Τραχανάς, Σερταρίδης, Γολιδόπουλος, Ραφαελίδης, Αμοιρίδης, Τσολακίδης, Πιπερτζής, Κακουλίδης, Μπουλάρι, Βαρότσης. Έπαιξαν και οι Σαλπιγγίδης, Παρπουτσής.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιάδης, Παυλίδης, Αϊβάζης, Κ. Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κυριακίδης, Ρωμανίδης, Νίκος, Αγαθαγγελίδης. Έπαιξαν και οι Κυρανάς και Μαρμαρίδης.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική