Μακεδονικός| “Πανελλαδική πρωτοτυπία, όλα τα τμήματα συνδεδεμένα στην πλατφόρμα ανάλυσης της VEO”




Την... εξέλιξη έφερε φέτος στον Μακεδονικό ο... Άγιος Βασίλης. 

Το δελτίο Τύπου των “πράσινων” κάνει λόγο για πανελλαδική πρωτοτυπία, με τη σύνδεση στην ίδια πλατφόρμα ανάλυσης, στην αυτόματη κάμερα VEO για όλα τα τμήματα της ομάδας, 12 τον αριθμό, σε ακαδημίες και ανδρικό. 

Η VEΟ αφορά όλο το πακέτο, τον εξοπλισμό, κάμερα, τρίποδα, βαλίτσες κλπ, η τεχνογνωσία και τεχνοτροπία δηλαδή, αλλά και η πλατφόρμα, όπου μπορείς να φτιάξεις τις ομάδες και τα προφίλ σου, να “κόψεις” και να... ράψεις, να κάνεις γραφιστικά κλπ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Μακεδονικού:



Ο Άγιος Βασίλης έφερε φέτος... την εξέλιξη!

✔️?Σε πανελλαδική πρωτοτυπία, όλα τα αγωνιστικά τμήματα ποδοσφαίρου του Μακεδονικού συνδεδεμένα στην ίδια πλατφόρα ανάλυσης, στην VEO!

?Έχοντας εκπαιδευτεί τα τελευταία χρόνια στην καταγραφή αγώνων και προπονήσεων με την χρήση της αυτόματης κάμερας VEO, ο Μακεδονικός προχώρησε στο επόμενο βήμα, «ιδρύοντας» στην πλατφόρμα της VEO 12 ομάδες, μία για ΚΑΘΕ τμήμα υποδομών από την Κ13 ως την Κ19, καθώς και για την ομάδα ανδρών!

?Κάθε αθλητής έχει πια το δικό του προφίλ στην VEO, συνδεδεμένος στο δικό του τμήμα (Team), υπό την σκέπη του κεντρικού συλλόγου (Clubhouse), του Μακεδονικού!

?Η διαδικασία της ανάλυσης γίνεται ακόμα πιο άμεση, εύκολη και σύγχρονη για τους προπονητές μας, που μπορούν να επεξεργάζονται αγώνες και προπονήσεις και με ένα απλό... tag, να στέλνουν σε κάθε παιδί - αθλητή οδηγίες και παρατηρήσεις σε clips που το αφορούν και τις οποίες θα λαμβάνει απευθείας στο email του!?

?Με την σειρά τους, οι παίκτες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξουν στα παιχνίδια τους, να ξαναδούν από την αρχή τις προσπάθειες τους, να «κόψουν» και να αποθηκεύσουν από μόνοι τους πλάνα που επιθυμούν να συγκρατήσουν για... μελέτη!

?Προετοιμάζουμε τους επόμενους επαγγελματίες αθλητές. Φέρνουμε το μέλλον στο... παρόν μας!?“.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική