Καβάλα| «Επτάσφαιρη» στη Χαλκιδική (0-7), επίδειξη δύναμης με Αετό Βαρβάρας και εκτόξευση στο «+7»

 





Τρίποντο… απογείωσης για την Καβάλα, με 7-0 στη Χαλκιδική σε εξ’ αναβολής ματς με τον Αετό Βαρβάρας, που φέρνει τους «γαλάζιους» και πάλι στο +7 από το δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης.

Ο ΑΟΚ, με εμφάνιση επίδοξου πρωταθλητή, έκανε επίδειξη ισχύος, προσφέροντας γκολ και «χορταστικό» θέαμα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν δεδομένη εκ των προτέρων και απόλυτα φανερή μέσα στο γήπεδο, με το ματς να μην επιδέχεται κριτικής. Απόλυτη κυριαρχία, ευκαιρίες και φυσικά αποτελεσματικότητα για τους πρωτοπόρους.

Κρίθηκε από νωρίς

Η ομάδα του Τίμου Καβακά «ξεκλείδωσε» με το... καλησπέρα το ματς, με το 0-1 του Λάζαρου Τζελίδη στο 6΄ και το 0-2 του «κάπτεν» Γιάννη Καζαντζίδη στο 11΄.

Το τέμπο παρέμενε υψηλό για τους «Αργοναύτες», με τον Κοσμά Γκέκα να παίρνει το… όπλο του στη συνέχεια, σημειώνοντας δυο γκολ σε ένα τρίλεπτο, για το 0-3 στο 18΄ και το 0-4, στο 21΄ με κεφαλιά.

Στο 45΄ ήταν σειρά του Βασίλη Παπαδόπουλου να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-5, που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Πλέον, ο Γκέκας είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 17 γκολ και ο συμπαίκτης του Β. Παπαδόπουλος δεύτερος με 16 τέρματα.

Δυο... νεοφερμένοι άνοιξαν λογαριασμό

Την καταιγιστική εμφάνιση «σφράγισαν» δυο νεοαποκτηθέντες, στο σαφώς πιο «χαλαρό» τέμπο του β΄ μέρους, οι οποίοι πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της Καβάλας, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Ο Σαουδάραβας Αλ Ρασντί πέτυχε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος το 0-6 στο 73΄, ενώ ο Νάσης Στοϊνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 0-7 στο 80΄. Για τους «ασπρόμαυρους» υπηρεσιακός τεχνικός ήταν ο Χρήστος Κεφαλάς, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ζαρογιάννη.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Παπαβασιλείου, Χαβιαρόπουλος, Δ. Κ. Κωτάκης, Βλαχάκης, Γκούτσιος, Πολυζωίδης, Δ. Μιχαηλίδης, Παπαδημητρίου, Πετάλι, Τσιρλίδης, Σούκιας. Έπαιξαν και οι Αγαπητός, Τσιάλης, Γκουργκούτας και Γ. Μιχαηλίδης.
ΚΑΒΑΛΑ: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Περδίκης, Σμίλτος, Τζελίδης, Μέτσε, Λαγός, Σαμπανίδης, Γκέκας, Β. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Καρακώστας, Αλ Ρασντί, Στοϊνοβιτς, Γερονικολός, Δαλιανόπουλος.

φωτ. αρχείου από Tsoutsas Laskaris




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική