Κηφισιά| Νέος προπονητής ο Κώστας Μπράτσος

 



Ο πρώην προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος (ακόμα σε Ολυμπιακό Βόλου, Κ20 Νίκης Βόλου, Δήμητρα Ευξεινούπολης κ.α.), είναι ο νέος τεχνικός της Κηφισιάς, διαδεχόμενος τον Ντέιβιντ Νίλσεν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της αθηναϊκής ομάδας:

«Έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Κώστα Μπράτσο.

Ο Κώστας Μπράτσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Διμηνίου, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην Αγία Παρασκευή, τον ΑΣ Σαρακηνό, την Κ20 της Νίκης Βόλου, την ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το 2020 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Βόλου ΝΠΣ αρχικά ως βοηθός του Άνχελ Λόπεθ, του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και του Οσβάλντ Τανσό.

Παράλληλα, καθοδήγησε τον Βόλο ΝΠΣ ως πρώτος προπονητής σε 74 αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας (21 νίκες, 19 ισοπαλίες, 34 ήττες), αποχωρώντας στις 15 Νοεμβρίου 2023.

Στο επιτελείο του Κώστα Μπράτσου εντάσσονται ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής), ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος (βοηθός προπονητής) και ο Γιάννης Αμανατίδης (επικεφαλής αναλυτής απόδοσης & video analysis), ενώ σε αυτό παραμένουν οι Σεμπάστιαν Λέτο (βοηθός προπονητής), Παναγιώτης Πομώνης (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τοπαλίδης (γυμναστής – προπονητής αποκατάστασης) και Παναγιώτης Τράμπας (αναλυτής).

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες».


Ταυτόχρονα, η Κηφισιά εξέδωσε ανακοινώσεις για την αποχώρηση των Ντέιβιντ Νίλσεν και Νώντα Κουτρομάνου (βοηθός προπονητή). Αναλυτικά:

«Ολοκλήρωση συνεργασίας με Ντέιβιντ Νίλσεν



Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

«Ολοκλήρωση συνεργασίας με Νώντα Κουτρομάνο



Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νώντα Κουτρομάνο, ο οποίος διετέλεσε βοηθός προπονητής τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που εργάστηκε στον σύλλογο, ο Νώντας Κουτρομάνος βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να εξελιχθεί και να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει. Με όπλο το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών της Κηφισιάς, λειτουργώντας κι ως υπηρεσιακός προπονητής όποτε παρέστη ανάγκη.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

φωτο από Kifisia Fc



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική