Πιερικός| Ανακοίνωσε διπλό “χτύπημα” με Φράγκο και Μαυρίδη

 



Διπλή ενίσχυση για τον Πιερικό, που μετά τον Μπαλτά έντυσε στα μελανόλευκα τους Βασίλη Φράγκο και Χρήστο Μαυρίδη. 

Ο πρώτος είναι 22χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Απόλλωνα Πόντου και εσχάτως Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ενώ ο δεύτερος είναι νεαρός Κατερινιώτης μέσος, που ήταν και παλιά στο ρόστερ του Πιερικού και γυρνά μετά από ένα εξάμηνο στο “γείτονα” Βατανιακό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ομάδα της Πιερίας:

“O ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Φράγκο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικος άρχισε τη φετινή σεζόν στη Γ' Εθνική με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, καταγράφοντας 11 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 57 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Επιστροφη Μαυριδη

Παράλληλα, ο ΣΦΚ Πιερικός καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της ομάδας τον Χρήστο Μαυρίδη, ο οποίος έπειτα από 6 μήνες παρουσίας στον Βατανιακο, θα φορέσει ξανά τα "μελανολευκα".



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Πιερικός| Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ο Νίκος Θεοδοσιάδης

Μακεδονικός| Φιλική επικράτηση στην Επανομή, 6-0 με Αναγέννηση