Πιερικός| Ανακοίνωση διευκρινίσεων για τις αποχωρήσεις - Έφυγε για Αιολικό ο γκολκίπερ Γ. Μπίντσης

 



Την αποχώρηση του γκολκίπερ, Γιάννη Μπίντση, που είχε αποκτηθεί την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, γνωστοποίησε ο Πιερικός.

Ο υψηλόσωμος Πτολεμαϊδιωτης τερματοφύλακας, που πέρυσι έπαιξε σε Κοζάνη και Διαγόρα Ρόδου, γυρνά σε επαγγελματικές κατηγορίες, αφού ανακοινώθηκε από τον Αιολικό (ακολούθησε ίδιο δρομολόγιο με Σαραντίδη και Μπαλογιάννη), ενώ οι Κατερινιώτες θα στηριχθούν όπως φαίνεται στους νεαρούς Μπαλάφα (καθιερώθηκε εσχάτως στο «1», ενώ και πέρυσι είχε ενεργό ρόλο) και Τσακνάκη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού για την απόκτηση Μπίντση:



«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπίντση.

Ο 24χρονος (γενν. 5/6/1999) τερματοφύλακας διαθέτει την εμπειρία της Super League 2, έχοντας αγωνιστεί με τον Διαγόρα Ρόδου (46 ματς) σε δύο διαφορετικές θητείες (2020-22 και 2022-23).

Τη φετινή σεζόν έπαιξε στον Πιερικό (Γ’, 13 ματς), ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Κοζάνης (2022-23) και του Μακεδονικού Φούφα (Γ’, 2016-2020, 11 ματς).

Γιάννη, καλώς ήρθες. Σου ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη σεζόν».

Ταυτόχρονα, οι «μελανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με διευκρινίσεις για τις χειμερινές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, κόντρα σε σειρά αναληθών και ανακριβών σεναρίων που εντέχνως διαρρέονται, το διοικητικό συμβουλιο του ΣΦΚ Πιερικός, αισθάνεται την ανάγκη να καταστήσει σαφή στο φίλαθλο κοινο της ομάδας τα εξης:
Κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2024 αποχώρησαν από την ομάδα τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Οικονομόπουλος, Σαραντίδης, Μπαλογιάννης και μόλις πρόσφατα ο Μπιντσης.
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί αποχώρησαν από τον Πιερικό με δική τους απόφαση και πρωτοβουλία και χωρίς τη συναίνεση της ομάδας, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι υπάρχει διάταξη στον ισχύοντα κανονισμό αναφορικά με τις μεταγραφές, που ορίζει οτι ένας ποδοσφαιριστής ο οποιος είναι ερασιτέχνης, εχει την δυνατότητα να μεταγράφεται σε μια επαγγελματική ομάδα χωρίς να απαιτείται η συναίνεση του ερασιτεχνικού σωματείου στο οποίο ανήκει.
Όλα τα παραπάνω τα αναφέρουμε για το ιστορικό της υπόθεσης και για να αποδειχθεί οτι ο ΣΦΚ Πιερικος δεν απομακρυνε κανέναν από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστες, αλλά εκείνοι αποχώρησαν με δική τους απόφαση και πρωτοβουλία, «εκμεταλλευόμενοι» τον ισχύοντα κανονισμό».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική