Μακεδονικός| Φιλική μοιρασιά 1-1 με Αιολικό στην Ευκαρπία, με ντεμπούτο Πάρφιτ και παίκτες από Κ19

 



Σε φιλικό που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην Ευκαρπία και είχε προπονητικό χαρακτήρα, Μακεδονικός και Αιολικός (ως γνωστόν προετοιμάζεται σε μόνιμη βάση φέτος στη Θεσσαλονίκη) αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λιγκ 2, εκτίοντας ρεπό για το β΄ γύρο, με τους δυο προπονητές, τον Στέλιο Μαλεζά και τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Σέρβος Βίκτορ Ζιβοϊνοβιτς σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του για την ομάδα της Μυτιλήνης, με ωραία ενέργεια για το 0-1 στο 65΄.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 στο 80΄, με πλασέ του Τάσου Παντζαρτζίδη. Ο 19χρονος στόπερ της Κ19 των «πράσινων» αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ και άφησε θετικές εντυπώσεις, άσχετα από το γκολ.

Από την Κ19 για τον Μακεδονικό αγωνίστηκε και ο Μαργαριτίδης, τη στιγμή που ευκαιρία συμμετοχής πήραν και άλλοι τρεις νεαροί, οι Βλάχος (γκολκίπερ), Χερίδης (άρχισε βασικός, έπαιξε ήδη και στη Σούπερ Λιγκ 2) και Γρηγοριάδης, οποίοι βέβαια πλέον έχουν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης έκανε και ο Τζερ Πάρφιτ, με τον νεοαποκτηθέντα εξτρέμ να μπαίνει αλλαγή στο πρώτο μέρος και να βγαίνει στο δεύτερο (αγωνίστηκε περίπου μισή ώρα).

Από την άλλη πλευρά, πρεμιέρα για τον Αιολικό, πλην του σκόρερ, έκαναν και οι Μπαλογιάννης, Μπίντσης (είχε κάποιες καλές επεμβάσεις) και Ιγκνάτοβιτς.

φωτο από Makedonikos Fc

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική