Βατανιακός| Πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πιερίας, 4-3 στα πέναλτι τους Πόντιους Κατερίνης

 



Εκτός από τους ΓΑΣ Σβορώνου, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (επίσης από τη Γ΄ Εθνική) και Ακαδημία Πλαταμώνα (μόνη ομάδα του τοπικού), στους «4» του Κυπέλλου Πιερίας προκρίθηκε και ο Βατανιακός, έστω και δύσκολα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 4-3.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη, μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς, ήταν σειρά της να κερδίσει με το ίδιο σκορ, στέλνοντας την «παρτίδα» στο έξτρα ημίωρο της παράτασης.

Για την ομάδα του Βατάν στο πρώτο μέρος σκόραραν οι Δ. Ανανιάδης και Μιτακίδης, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο δεύτερο. 

Εκεί όπου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Χρήστο Ανανιάδη, αλλά οι λογαριασμοί δεν είχαν ξεκαθαρίσει στα 120 λεπτά.

Στη διαδικασία των πέναλτι, το 4-3 για τον Βατανιακό ήρθε χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις των Δαλαμήτρα, Δ. Ανανιάδη, Δαδάκου και Λιόλιου. 

Για τους νικητές δε βρήκε στόχο ο Μιτακίδης, ενώ δυο χαμένα πέναλτι είχαν οι Πόντιοι, με την τρίτη εκτέλεση να φεύγει άουτ και την τελευταία να σταματά στον γκολκίπερ Τσιλεγκερίδη.

 Πλέον, ο Βατανιακός στρέφεται στο ματς πρωταθλήματος στην Κέρκυρα, την Κυριακή με τον Αστέρα Πετριτή, ενώ στα μεταγραφικά το ρόστερ «κλείδωσε» με τις μεταγραφές των Δαδακου και Ραπτόπουλου, αλλά και την προώθηση των νεαρών Δημητρίου και Φιρινίδη από τις ακαδημίες.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική