Βέροια| Νέες προσθήκες επίσημα με Βασίλη Πέλκα & Κώστα Ισαακίδη




«Πινελιές» ποιότητας και μεταγραφές αναβάθμισης στη Βέροια, που το... παλεύει μέχρι τέλους για τη σωτηρία. 

Στη «Βασίλισσα» του Βορρά επιστρέφουν δυο παλιοί γνώριμοι, οι μέσοι Βασίλης Πέλκας και Κώστας Ισαακίδης, που ήταν συμπαίκτες φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Απόλλωνα Πόντου.

«Κωνσταντίνος Ισαακίδης και Βασίλειος Πελκας τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας μας από Απολλων πόντου (β εθνική)» τονίζει η λιτή ανακοίνωση από τους Ημαθιώτες στα social media.

Ως τώρα αποκτήθηκαν οι Ιωαννίδης, Γιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπλέτσας, Ζούρκος, Πανταζέλος, Φασίδης, Γανόπουλος, με τις προσθήκες να φτάνουν τις 11, μόλις αφιχθεί και ο «κλεισμένος», Μόζες Αμό, νεαρός Γκανέζος εξτρέμ.

Ο 24χρονος Βασίλης Πέλκας (απασχόλησε και άλλες ομάδες) πέρυσι συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πολλαετίδη στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ νωρίτερα ο Γιαννιτσιώτης κεντρικός χαφ αγωνίστηκε σε Τρίκαλα, Ηρακλή, ΑΣ Γιαννιτσά, Εθνικό Γιαννιτσών, αλλά και στην Κ20 της Βέροιας.

Ο 20χρονος Ισαακίδης θα δώσει λύσεις στη θέση του «κόφτη», με το Βεροιώτη αμυντικό χαφ να γυρνά μετά από σχεδόν μισό χρόνο, έχοντας παίξει ακόμα σε Κ19 Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κουλούρας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική