Αετός Βαρβάρας| Κερδίζει έδαφος η μονιμοποίηση Χρήστου Κεφαλά στον πάγκο




Προς μονιμοποίηση βαδίζει ο Χρήστος Κεφαλάς στον πάγκο του Αετού Βαρβάρας, πιθανότατα ως το τέλος της χρονιάς (13 αγωνιστικές απομένουν, πολύ δύσκολα τα πράγματα για σωτηρία από το «μείον 14» από την 11η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ).

Με καταγωγή από το γειτονικό Νεοχώρι, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χρήστου Ζαρογιάννη είχε αναλάβει αρχικά ως υπηρεσιακός στους «ασπρόμαυρους», αλλά όλα δείχνουν οτι όντως «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», εκτός σοβαρού απροόπτου ασφαλώς και με βάσει των τωρινών δεδομένων.

Αυτό που είναι αρκετά πιθανό να συμβεί, είναι να πλαισιωθεί ο Κεφαλάς με ένα νέο συνεργάτη στο τιμ, ως υπεύθυνο φυσικής κατάστασης.

Ο Χρήστοε Κεφαλάς είναι χρόνια στο τεχνικό επιτελείο για την ομάδα της Χαλκιδικής, όπως και το 2019, ξανά στη Γ΄ Εθνική διατελώντας κυρίως ως βοηθός του Κώστα Κωτάκη (νυν γενικός γραμματέας της ομάδας), έχοντας ως ατού τη γνώση των συνθηκών και του έμψυχου δυναμικού.

Επόμενη υποχρέωση για τον Αετό Βαρβάρας είναι το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος, εκτός έδρας με τον Άρη Αβάτου, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου στα Μουδανιά (ήττα 1-0 στο πρώτο ματς στην Αρναία).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική