Μακεδονικός| Επίσημο «αντίο» από Κρις Ντόια, που «κλείνει» στην ιταλική Καϊρέζε

 



Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor, τόσο για την αποδέσμευση του Κρις Ντόια από τον Μακεδονικό, όσο και για την επικείμενη ένταξη του 19χρονου Κονγκολέζου εξτρέμ στην Καϊρέζε, ομάδα από τη Δ΄ Ιταλίας, όπως προαναγγέλλουν και οι «πράσινοι».


Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί Ντόια Ντινγκάνγκα.

Ο νεαρός Κονγκολέζος επιθετικός ενσωματώθηκε στον σύλλογο μας τον Ιανουάριο του 2023, πραγματοποιώντας μονάχα μια επτάλεπτη συμμετοχή ως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον Μακεδονικό να εξασφαλίζει την παραμονή του στην Super League 2.

Στην φετινή σεζόν, ο Κρις Ντόια δεν κατάφερε να βρει ενεργό ρόλο στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά, αγωνιζόμενος για 16 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλής.

Τον τελευταίο μήνα, ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής μετέβη στην Ισπανία, προκειμένου να συμμετέχει σε προπονήσεις της Αλαβές Β, ενώ μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, το συμβόλαιο του λύεται κοινή συναινέσει, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να βρίσκεται στην Ιταλία, όπου τον περιμένει η φανέλα της Καιρέζε.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κρις για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και τύχη στην σταδιοδρομία του!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική