Ηρακλής| Υπέγραψε ο Ισνάλντο – Το πρώτο μήνυμα του Αργεντινού εξτρέμ (vid)

 



Στο ρόστερ του Ηρακλή και τυπικά εντάχθηκε ο Εουτζένιο Ισνάλντο, με την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση να «κλειδώνει» με αρκετές προσθήκες, που φτάνουν τις 10 (μαζί με Γκερμούς, Τσιλιγγίρη, Κωστόπουλο, Τσαγκαλίδη, Αρόγιο, Πατράλη, Νεοφυτίδη, Κωστίκα και Σταυρόπουλο).

Ο 30χρονος winger που μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει στην Ελλάδα για τους «κυανόλευκους», μετά την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης και τη Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε αρχικά συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στη Βολιβία, έχοντας την τελευταία παρουσία στις 15 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ημίθεου:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου (7/1/1994) Αργεντίνου εξτρέμ, Εουχένιο Οράσιο Ισνάλδο (EUGENIO HORACIO ISNALDO), ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με την ομάδα μας, την οποία θα ενισχύσει σημαντικά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Ισνάλδο είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται και στα δύο άκρα, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός εφόσον απαιτηθεί.

Άρχισε την καριέρα του στην πατρίδα του και στη Β’ Ομάδα της Νιούελς Ολντ Μπόις, συνέχισε στη Ντεφένσα Χουστίσια, την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και συνέχισε στη Ντεφένσα, μεταγράφηκε στη Χιλιανή Ντε Καλέρα, στη βραζιλιάνικη Μπαΐα, για να επιστρέψει στην πατρίδα του, στην Αθλέτικο Τουκουμάν και στη The Strongest της Βολιβίας, με την οποία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 15 Δεκεμβρίου και μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Εουχένιο, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη “κυανόλευκη” οικογένεια! Να έχεις υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Χαρούμενος – Μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία»


Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ηρακλή (Instagram), ο Ισνάλντο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του, τονίζοντας:

«Χαιρετώ την οικογένεια του Ηρακλή, είμαι ο Εουτζένιο Ισνάλντο και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, για να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, με τη μεγάλη ιστορία. Ας δουλέψουμε και ας πολεμήσουμε μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα σας δω σύντομα».



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική