Εδεσσαϊκός| Παρελθόν ο Υψηλός



Σύντομη αποδείχτηκε η συνεργασία του Εδεσσαϊκού με τον Δημήτρη Υψηλό. Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι προερχόμενος από τα Τρίκαλα, αποδεσμεύεται κοινή συναινέσει από τους «πράσινους», σε φιλικό κλίμα και κυρίως για προσωπικούς λόγους του ίδιου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» Ο ΜΕΤΑΞΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για Εδεσσαικος Μεταξάς
Η ομάδα του Πάρη Ζουμπούλη αφήνει ανοιχτό «παράθυρο» για άλλον μεσοεπιθετικό, σε περίπτωση που προκύψει κάτι αξιόλογο, αλλά σε κάθε περίπτωση λύσεις στη θέση του «δεκαριού» θα δώσει και ο στρατευμένος Βαγγέλης Μεταξάς (δεύτερος σκόρερ των «τριαινοφόρων» πέρυσι). Ο γηγενής μεσοεπιθετικός παίρνει απόσπαση στην Έδεσσα τις επόμενες μέρες και θα λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή, καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.
Αποτέλεσμα εικόνας για Εδεσσαικος
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΔΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ «ΓΕΜΑΤΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η ομάδα της Πέλλας έχει παράπονα για τον ρέφερι Μελιτζανίδη και τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο φινάλε, στην πρεμιέρα με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη, ενώ σειρά έχει η νίκη στα χαρτιά την Κυριακή, με τον Άρη Παλαιοχωρίου που δεν «κατεβαίνει» και τα επόμενα ματς με Αγροτικό Αστέρα και Καλλικράτεια (εμβόλιμα σε τρεις Τετάρτες). Νωρίτερα, ο Εδεσσαϊκός δίνει τρία ματς Κυπέλλου της τοπικής Ένωσης (μεθαύριο Τετάρτη, Κυριακή που δεν παίζει στο πρωτάθλημα και άλλη Τετάρτη).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική