Αγροτικός Αστέρας| «Δανείζει» Τουργαϊδη και Ιωαννίδη




Σε άλλες ομάδες θα δοθούν με υποσχετική δυο νεαροί παίκτες από το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα. 

Ο λόγος καταρχάς για τον εξτρέμ Αλέξανδρο Τουργαϊδη (παλιότερα Κ19 Ηρακλή), που έπαιζε στη Γερμανία και ήρθε στον Εύοσμο την τρέχουσα περίοδο, με πιθανότερο προορισμό την Ομόνοια Σίνδου. 

Επίσης, ο 17χρονος αμυντικός χαφ, Φαίδων Ιωαννίδης, που προέρχεται από τον Αγροτικό Αστέρα «ΥΠΟΔΟΜΗ», αναμένεται να δοθεί δανεικός, με πιθανότερο προορισμό τον Αίαντα Ευόσμου. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στάση αναμονής τηρείται για την απόκτηση του Δανιήλ Δαμουλάκη (ο υψηλόσωμος φορ δεν έχει μείνει τυπικά ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου), ενώ οι «πράσινοι» που έχουν τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα ματς (έβαλαν το πρώτο γκολ στο 1-1 στην Έδεσσα, με τον Καλλίδη) θα κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω, δηλαδή το διπλό, την Τετάρτη με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στην Ημαθία. 

Οι μικροενοχλήσεις του Καλλίδη στον ώμο δεν εμπνέουν ανησυχία, ενώ πιθανό είναι να κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή τα τελευταία αποκτήματα των «σταχυοφόρων», οι Μαυροματίδης, Αβραμίδης και Βαφειάδης.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Θεοφάνους, παλαίμαχος γκολκίπερ του Αγροτικού (αλλά και των ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρας, Ναυπακτιακού Αστέρα κ.α.), είναι πιθανό να αναλάβει εκ νέου προπονητής τερματοφυλάκων στον Αστέρα, διαδεχόμενος τον αποχωρήσαντα Άγγελο Φοιρό. 

Το θέμα δεν ξεκαθάρισε ακόμα, αλλά δείχνει φαβορί, έχοντας δουλέψει ακόμα σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΠΕ Λαγκαδά κ.α.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική