Τρίγλια| Στη λίστα Καραμπετάκης και Στύλος



Για τη διαδοχή του Κώστα Γεωργιάδη (συνεχίζει στη Βέροια μαζί με τον Πασχάλη Έλκα) κινείται η διοίκηση της Τρίγλιας, έχοντας υπηρεσιακό τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μικική. 

Η ομάδα της Χαλκιδικής ρίχνει το βάρος στην πρόσληψη Βορειοελλαδίτη τεχνικού, με γνώση της κατηγορίας και φιλοδοξίες, με στόχο να «κλείσει» άμεσα και να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Υπόψη της διοίκησης έχουν τεθεί πολλά ονόματα, αλλά αυτοί που φαίνεται ότι δεδομένα απασχολούν και θα γίνει ραντεβού μαζί τους άμεσα είναι ο Καβαλιώτης Νίκος Καραμπετάκης και ο Κατερινιώτης Απόστολος Στύλος. 

Ο πρώτος δούλεψε φέτος στον Ιάλυσο Ρόδου και παλιότερα σε Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Νέστο Χρυσούπολης, Άρη Ακροποτάμου, αλλά και ως βοηθός προπονητή σε Ηρακλή και ΟΦΗ (έκανε και υπηρεσιακός στους Κρητικούς στη Σούπερ Λιγκ), ενώ είναι πρόεδρος συνδέσμου προπονητών Καβάλας και παλαίμαχος γκολκίπερ των «Αργοναυτών».

Όσο για τον Στύλο, φέτος εργάστηκε στον Πιερικό, πέρυσι διεκδίκησε άνοδο με τον Αιολικό, παλιότερα δούλεψε σε Πύδνα Κίτρους, Ελπίδα Σκουτάρεως και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (παλαίμαχος επιθετικός Πιερικού, Κέρκυρας, Ναυπακτιακού, Κορίνθου κ.α.). Κοινή συνισταμένη τους, ότι είναι 48 ετών (γεννηθέντες το 1971).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μέσα στην ονοματολογία, προτάθηκε και ο Κομοτηναίος, Παναγιώτης Γκουτσίδης, πρώην τεχνικός Αναγέννησης Γιαννιτσών, Παναιγιαλείου και Σπάρτης, που δούλεψε σε αρκετές ομάδες και ως συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, αλλά δείχνει να συναντά αρκετές δυσκολίες.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική