Βέροια| Χωρίς Κανούλα-Μπλέτσα το Σάββατο με Καλαμάτα, στο ντεμπούτο Γεωργιάδη



Στη νέα εποχή, με τον Κώστα Γεωργιάδη πλέον στο τιμόνι, μπαίνει η Βέροια, που φιλοξενεί το Σάββατο (15.00) την Καλαμάτα, σε μια αναμέτρηση ιδιαιτεροτήτων.

Η «Βασίλισσα» του Βορρά συναντά τον μέχρι πριν δυο αγωνιστικές προπονητή της, Σάκη Θεοδοσιάδη, που κατηφόρισε στη Μεσσηνία μαζί με τον Βεροιώτη συνεργάτη του Γιάννη Ματζιαρίδη και σίγουρα γνωρίζει τους Ημαθιώτες από… πρώτο χέρι (τους οδήγησε πέρυσι στην άνοδο).

Βεβαίως, η Βέροια καλείται να αξιοποιήσει την έδρα και να δώσει συνέχεια στο διπλό στην Ιεράπετρα, καλώντας τον κόσμο να τη στηρίξει. Ο Γεωργιάδης θέλει ντεμπούτο με το δεξί, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στη φετινή συνάντηση με την Καλαμάτα, ως προπονητής της Τρίγλιας, κέρδισε 1-0 στη Χαλκιδική και τη γνωρίζει και εκείνος (βεβαίως μεσολάβησε η αλλαγή προπονητή).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Από τη «Βασίλισσα» θα λείψουν οι τραυματίες Κανούλας, Λεφίδης, Ιωάννου και ο τιμωρημένος Μπλέτσας. 

Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Ταϊρης, Πέντα, Σκαθαρούδης, Σιμόνι, Πασάς, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Αλ. Ζούρκος, Πολύζος, Ν. Ζούρκος, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, με τους Τσιμόπουλο-Μανιώτη να είναι επίσης στη 18άδα (έμεινε εκτός ο Μουρατίδης).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική