Καραμπετάκης: «Ατού της Τρίγλιας η ηρεμία και η οργάνωση» (pics)



Την πρώτη προπόνηση στην Τρίγλια έκανε ο νέος προπονητής Νίκος Καραμπετάκης, που παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στο ρόστερ που θα κληθεί να διαχειριστεί, για να οδηγήσει την ομάδα στη σωτηρία, έχοντας γνωριμία και ομιλία, πριν την παρθενική προπόνηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα πλαισιωθεί από Δευτέρα από έναν βοηθό-γυμναστή, ενώ συναντά ξανά τους Αμαραντίδη και Έππα, που είχε παλιότερα παίκτες, σε Ηρακλή και Αγροτικό Αστέρα αντίστοιχα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Καραμπετάκης κάνει την Κυριακή ντεμπούτο στα… βαθιά, εκτός έδρας με τον Ιωνικό, με απόντα τον τιμωρημένο Ζορμπά και αμφίβολο τον Μαντζίρη, ενώ γυρνά ο Πότσι.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ο Νίκος Καραμπετάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στον «soccerpractor», για τη νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του, επαινώντας το έργο του προκατόχου του, Κώστα Γεωργιάδη: «Συνάντησα το οικογενειακό κλίμα που είχα ακούσει και είχα μάθει από πριν ότι υπήρχε. Διοικητικά η Τρίγλια προσφέρει ηρεμία. 

Είναι κτισμένη ομάδα από προπονητή που έκανε καταπληκτική δουλειά, πολύ οργανωμένη. Η ομάδα αντιπροσώπευε ένα επιθετικό και συνδυαστικό παιχνίδι, δουλειά του Κώστα Γεωργιάδη. Νιώθω τυχερός που θα τον διαδεχτώ και αφήνει κάτι πίσω του. Είναι αξιόλογος. Άφησε κάποιες βάσεις αγωνιστικά. Κάθε προπονητής φυσικά βάζει τις δικές του πινελιές. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Θεωρώ ότι με πολλή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας, τη σωτηρία. Η πρεμιέρα είναι την Κυριακή με τον Ιωνικό. Ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος διαθέτει δυνατή έδρα και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι από τα παιχνίδια που θέλουν να παίζουν οι παίκτες, σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με πολύ κόσμο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίξουμε για τη νίκη».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Λίγο νωρίτερα, η ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας εξέδωσε την ανακοίνωση για την πρόσληψη Καραμπετάκη: «Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Νίκο Καραμπετακη !!

Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Α. Ε. Πιερέων, ομάδα Δ Εθνικήςτου Νόμου Καβάλας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στέκεται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες
Στην συνέχεια εργάστηκε κατά σειρά : σε Άρη Ακροποτάμου, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γ Εθνική, Νέστο Χρυσούπολης, με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, αλλά και Κύπελλο της Ε. Π. Σ. Καβάλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, Super Cup.!

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ηρακλής, ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου για δύο χρόνια, πρώτα στην Football League και μετά στην Super League.

Στην συνέχεια, πάλι ως πρώτος προπονητής, ακολούθησε η Δόξα Δράμας στην Γ Εθνική και ο Αγροτικός Αστέρας στην Football League.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο συνεργάστηκαν και πάλι στον Ο. Φ. Η στον πάγκο του οποίου κάθισε και ως πρώτος προπονητής σε τέσσερα παιχνίδια της Super League, ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα στην συνέχεια.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κάθισε στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου.
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στην θέση του τερματοφύλακα, ξεκινώντας από την ομάδα της Καβάλας, ενώ ακολούθησαν Ακράτητος, Νέστος Χρυσούπολης, Ένωση Θράκης, Δόξα Γρατινης ,Πανθρακικός και Α. Ε. Πιερέων, η οποία ήταν ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρώτος της προπονητικής, όπως προαναφέραμε! 

Νίκο Καραμπετάκη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας σε καλωσορίζει και σου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γρασίδι, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Φωτό Μαρία Αρχοντοπούλου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική