Κιλκισιακός| Τα εύσημα Αβραμίδη και η νέα πεντάδα μεταγραφών που «έκλεισε»



Η νίκη ελπίδας με τον Ηρακλή Ζυγού (2-1) αναζωπύρωσε τις μαθηματικές ελπίδες του Κιλκισιακού για ανατροπή σκηνικού και σωτηρία στον 1ο όμιλο. Οι Κιλκισιώτες παραμένουν στο -8 από τη ζώνη παραμονής, αλλά έχουν ήδη εκτίσει το ρεπό του δεύτερου γύρου. Έχει δέκα αγώνες μπροστά, 30 πόντους "ταβάνι" για να διεκδικήσει, κυνηγώντας το θαύμα. 

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Γιώργος Αβραμίδης, με δηλώσεις στον soccerpractor απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: «Κερδίσαμε μετά από καιρό και ενώ είχαμε 7 ελλείψεις. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες, το παλεύουν κόντρα σε όλες τις αγωνιστικές και μη αντιξοότητες. Καταθέτουν κάτι το οποίο χρειάζεται απαραίτητα στο ποδόσφαιρο, την ψυχή. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι, στο «κόλπο» της παραμονής. Όσο έχουμε ελπίδες, θα κάνουμε τον αγώνα μας. Φυσικά, πρέπει να υπάρξει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΝΟ, ΤΕΛΟΣ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Η ομάδα του Κιλκίς προετοιμάζεται για τη δύσκολη έξοδο με τον Πανδραμαϊκό, ενώ το ευχάριστο είναι ότι λύθηκε το θέμα καθημερινών προπονήσεων, οι οποίες πλέον διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Πεδινού. Την ίδια στιγμή, από τον Κιλκισιακό αποδεσμεύτηκε ο στόπερ, Χρύσανθος Ξανθόπουλος.

«ΠΑΚΕΤΟ» ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
O γκολκίπερ Αλέξανδρος Χατζηβασιλάκης


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, ποτό και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο αριστερός μπακ, Θανάσης Φασουλάκος

Παράλληλα, οι Κιλκισιώτες προχώρησαν σε πέντε μεταγραφές ακόμα. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο στόπερ Παύλος Σωνίτης από την ΑΠΕ Λαγκαδά (παλιότερα Μακεδονικό Λητής και ακαδημίες Παναθηναϊκού), ο αριστερός μπακ, Θανάσης Φασουλάκος, που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα με την Κ19 του Ηρακλή στους Νέους της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και ο τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Χατζηβασιλάκης, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΠΑΟΚ Σταυρού, Ηρακλή, Φωστήρα, Αχαρναϊκό, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Ελευθεριακό. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Τέλος, στον Κιλκισιακό εντάχθηκε και ο επιθετικός Νίκος Κρεκούκιας, από τον Ιάλυσο Ρόδου, αλλά και ο αμυντικός μέσος, Δημήτρης Τοπαλίδης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική