Τρίγλια| Η ανακοίνωση για Γιαγκιόζη



Από χθες είχε «κλειδώσει» η μεταγραφή του Γιώργου Γιαγκιόζη στην Τρίγλια με προφορική συμφωνία και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη του Κρητικού γκολκίπερ στους Χαλκιδικιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΤ:

«Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ο. Φ. Η, αγωνιζόμενος σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του Ηρακλείου, ενώ έπαιξε στις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Νέων. Στον Ο. Φ. Η υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013, παραμένοντας μέχρι το 2015. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μετά τον Ο. Φ. Η αγωνίστηκε σε Κισσαμικο (Β Εθνική), Π. Ο. Ατσαλένιο (Γ Εθνική), Βέροια (Β Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο (2018-19) στο πρώτο μισό της ήταν στον Αιγινιακό και στο δεύτερο στον Ηρακλή. Το πρώτο μισό της σεζόν που διανύουμε αγωνίστηκε στην ομάδα του Διαγόρα Ρόδου. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τον Γιώργο Γιαγκιόζη και του εύχεται καλή επιτυχία !!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική