Αγροτικός Αστέρας| Θρίαμβος ανακούφισης με Καλλικράτεια, 1-0 με Προβατίδη (vid)



Στον αστερισμό της σωτηρίας κινείται πλέον ο Αγροτικός Αστέρας, που βάζει σταθερά θεμέλια παραμονής, συνεχίζοντας την «τρελή» αντεπίθεσή του, με πορεία-τρένου και στατιστικά πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα. 

Η ομάδα του Ευόσμου, που είχε ξανά τον κόσμο στο πλευρό της στο «Δ. Κοντικάκης» μετά από τέσσερα παιχνίδια με άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας, εκμεταλλεύτηκε την έδρα και την καλή ψυχολογία της, κερδίζοντας 1-0 την Καλλικράτεια, σε «τελικό» διπλής αξίας και πλέον είναι στο +3 από τους Χαλκιδικιώτες (έχουν και το ατού ενδεχόμενης τελικής ισοβαθμίας, με νίκη και στα δυο ματς), που οριακά υποβιβάζονται πλέον. 

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πέτυχε ο πολύπειρος Ηλίας Προβατίδης, με απευθείας φάουλ στο 47΄, ενώ ο ΠΟΝΚ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 67΄ όταν ο Παπαθανασίου έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του προωθημένου Πολυζά, μετά από κόρνερ. 


Πλέον, ο Αστέρας ορίζει την τύχη του για τη σωτηρία, έχοντας αγώνες με Μακεδονικό (εκτός), Αλμωπό Αριδαίας (ήδη πρωταθλητής, εντός), Αναγέννηση Γιαννιτσών (εκτός) και Νίκη Αγκαθιάς (εντός), ενώ η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα καλείται να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, για να φτάσει στην ανατροπή σκηνικού, έχοντας μπροστά της νίκη στα χαρτιά με τη Σειρήνα και αγώνες με Μακεδονικό (εντός), Αλμωπό Αριδαίας (εκτός) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (εντός).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Ζουλούμης, Κολώνης, Προβατίδης, Κουκουλέκης, Αποστόλ, Αποστολίδης, Φούσκας, Καραγιάννης, Παπαποστόλου. Έπαιξαν και οι Παπακωνσταντίνου, Δαμουλάκης, Καλλίδης και Αβραμίδης.
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Συλλέκτης, Κοσμίδης, Κριτσιάνης, Κύρκου, Πολυζάς, Καγκελίδης, Δραγάνης, Παπαγεωργίου, Κοιλανίτης, Δουλγέρης, Χατζηιγνατιάδης. Έπαιξαν και οι Κύρτσος, Παπαδάκης, Κωνσταντίνου.

TEΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ

Παρελθόν για την Καλλικράτεια αποτελούν σύμφωνα με το epsm24.gr οι πολύπειροι μεσοαμυντικοί, Τόλης Αποστόλου (ενάμιση χρόνο στους «ερυθρόλευκους») και Στάθης Δαγκούλης, που αμφότεροι ήταν ανάμεσα στους αρχηγούς.

Δείτε τα highlights στο βίντεο του ΟRASI TV

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική