Δόξα Δράμας| Έτσι της πήρε τη «μπουκιά» ο ΠΑΣ Γιάννινα (1-2, pics+ vid)


Στο 94΄ γλίστρησε για τη Δόξα ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα στη Δράμα, χάνοντας 1-2. Έτσι, επαναλήφθηκε το σκηνικό προηγούμενων αγωνιστικών για τους «Μαυραετούς», με ήττες στα τελευταία λεπτά εντός, όπως συνέβη με Απόλλωνα Σμύρνης και Εργοτέλη.


Οι Δραμινοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Κρητικό (είχαν προηγηθεί με τον Κρίζμαν οι φιλοξενούμενοι), αλλά η τύχη τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, σε μια ολιγωρία στο 94΄ με το γκολ του Λέο, αφήνοντας πικρή γεύση και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.


Η ομάδα των Κώστα Βασιλακάκη και Πέτρου Στοϊλα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις στο πρώτο μέρος, αφού ο ΠΑΣ εκτός από το 0-1 είχε φάσεις και για δεύτερο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι ελάχιστα ανησύχησαν τον Χουτεσιώτη.


Στο δεύτερο «μισό» ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε άρδην, με την είσοδο του Χάμοντ να δείχνει νέα πνοή και να βοηθά τη Δόξα στη μεσαία γραμμή για την εξισορρόπηση της κατάστασης.


Το 0-1 για τους Ηπειρώτες έκανε ο Κρίζμαν στο 21΄ από κοντά, μετά από κόρνερ του Αποστολόπουλου και φάση διαρκείας. Το 1-1 για τους «Μαυραετούς» πέτυχε στο 63΄ ο Τάσος Κρητικός, με κεφαλιά προ του εξερχόμενου Χουτεσιώτη, σε «γέμισμα» του Στέφεν Χάμοντ.




Και ενώ η Δόξα έδειχνε να φτάνει πολύ κοντά στην «πηγή», για μια ισοπαλία ψυχολογίας, ήρθε το 1-2 σε «νεκρό» χρόνο, στο 94΄, με τον Λέο να «εκτελεί» τον Μένκα με δυνατό σουτ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Παντελάκη.


Ευκαιρίες για τους Δραμινούς έχασαν οι Πλέγας (45΄) και Κρητικός (51΄), ενώ η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη απείλησε με τους Αποστολόπουλο (8΄), Ελευθεριάδη (10΄), Παντελάκη (20΄) και Κρίζμαν (70΄, 76΄).


Διαιτητής ήταν ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).


*Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του παλαιμάχου της Δόξας, Γιώργου Παπαμιχαήλ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Καψάλης, Πινδώνης (82΄ Μαρκοπουλιώτης), Πλέγας, Κρητικός (91΄ Αποστολίδης), Κόντος (58΄ Χάμοντ), Ρόβας, Σαμπανίδης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σιόντης, Λιάσος (74΄ Κάστρο), Νικολιάς (74΄ Λέο), Ελευθεριάδης (64΄ Ξύδας), Παμλίδης, Κρίζμαν.


Φωτό Χριστίνα Γεωργιάδου






Δείτε το βίντεο με τα highlights

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική