Τρίγλια| Ισοπαλία σα… νίκη στο Βόλο, 2-2 στο φινάλε




Τρεις πόντους σε ένα διήμερο κατέκτησε η Τρίγλια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο «μείον 7» από τη σωτηρία και να κυνηγά ακόμα μαθηματικά το θαύμα, «ξεκολλώντας» από την τελευταία θέση (προτελευταία, πέρασε τον Ασπρόπυργο). Αρχικά ο ΠΟΤ πήρε στα χαρτιά τη νίκη (σε πρώτο βαθμό, εκκρεμεί η έφεση του αντιπάλου) για τον ισόπαλο με 2-2 αγώνα στον Ασπρόπυργο πριν αρκετό καιρό, για τον οποίο είχε καταθέσει ένσταση, για αντικανονική συμμετοχή παίκτη των γηπεδούχων. 

Η συνέχεια ήρθε το Σάββατο, με το 2-2 εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου στην εκπνοή, αποτέλεσμα με ψυχολογικές προεκτάσεις, όπως ήρθε στη Νεάπολη. Ισοπαλία με άρωμα νίκης. 

Στο 15΄ οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με τον Τσιμπούκα, με το νεαρό Κατερινιώτη στόπερ να πετυχαίνει το 2-0 στο 57΄ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. 

Η ομάδα της Χαλκιδικής όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, χαμογελώντας τελευταία και «τσιμπώντας» έναν βαθμό που δίνει ελπίδα. 

Το 2-1 έγινε στο 91΄ με πέναλτι του Εντουάρντο Μπρίτο (το κέρδισε ο Δ. Σγουρής από τον Αποστολίδη) και το τελικό 2-2 για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Πολλαετίδη το 94΄, με κοντινό σουτ του Μανώλη Παπαστεριανού, σε ασίστ του Παπαδημητρίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η Νίκη είχε οριζόντιο δοκάρι στο 47΄ με σουτ του Τσιώλη.

Mετά το ματς, ο Γιάννης Πολλαετίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που δεν παράτησαν το παιχνίδι, παρά την αρνητική τροπή που πήρε για μας. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε την στήριξη του κόσμου μας».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κάρδαρης, Βοσνιάδης, Τσιμπούκας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης (68′ Κ. Κυριακίδης), Γκαρσία (89′ Λίτσιος), Τσιώλης (57′ Οικονομίκος), Μπαταγίνι, Κρουθ.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Δ. Σγούρης, Λεμονής (82΄ Μοσχάκης), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης, Καλαϊτζίδης (63′ Ζορμπάς), Μπρίτο, Ευθυμιάδης, Ναζλίδης (46′ Παπαδημητρίου).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική