Τρίγλια| «Πρώτη» Πολλαετίδη με ομιλία εμψύχωσης, τέλος και ο Αργυρίου




Έπιασε δουλειά την Τετάρτη στην Τρίγλια ο νέος προπονητής, Γιάννης Πολλαετίδης, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τον ΠΟΤ (φυσιολογικά θα γίνει την Πέμπτη). 

Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός καλείται να αντιστρέψει την ψυχολογία και να οδηγήσει την ομάδα της Χαλκιδικής στο μίνι-θαύμα, αναλαμβάνοντας μια «ειδική αποστολή», υψηλών δυσκολιών εκ προοιμίου, λόγω του «μείον 7» από τη σωτηρία, 7 στροφές πριν το φινάλε. 

Ο Πολλαετίδης παρουσιάστηκε στους παίκτες από τη διοίκηση στο γήπεδο της Τρίγλιας, είχε σύντομη ομιλία γνωριμίας και παρθενική προπόνηση, ενώ είναι πιθανό να πλαισιωθεί από έναν γυμναστή («παίζει» ο Βασίλης Μπίλης, που δούλεψε μαζί του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φέτος ήταν στην Καλλικράτεια, ακόμα δούλεψε σε Μακεδονικό, Καρδία και Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά εξετάζονται και άλλες λύσεις). 

Στην ομιλία εμψύχωσης, με "ντόπες" για τη συνέχεια, τόνισε οτι έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ, που είναι πολύ καλό, προσθέτοντας οτι όλα είναι ζήτημα λεπτομερειών, που αν αλλάξουν μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. 

Ο Γιάννης Πολλαετίδης θα κάνει ντεμπούτο στα βαθιά, το Σάββατο στην έδρα της Καλαμάτας (με ήττα μάλλον «σβήνει» το όνειρο για αντεπίθεση, ανατροπή και σωτηρία), υπολογίζοντας στους Καλαϊτζίδη-Ευθυμιάδη (εξέτισαν τις ποινές τους). 

Ο νέος τεχνικός του ΠΟΤ (τέταρτος φετινός, μετά τους Γεωργιάδη, Καραμπετάκη και Μάγγο) έχει δουλέψει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιολικό, αλλά και σε Δόξα Δράμας και Ιωνικό, σε αμφότερες ως συνεργάτης του Στράτου Βουτσακέλη. 

Τέλος, μετά τον Γιάννη Μάγγο, την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο, Βασίλης Αργυρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική