Πανσερραϊκός| Στο «TOP 10» των σκόρερ συνολικά ο Γκούρτσας




Έγραψε ιστορία με τα δυο γκολ στη Χρυσούπολη ο Δημήτρης Γκούρτσας, στο 5-1 με τον Κεραυνό Πέρνης. 

Ο έμπειρος Σερραίος επιθετικός του Πανσερραϊκού μπήκε στο «TOP 10» των σκόρερ των «λιονταριών» στα χρονικά, δίπλα σε ονόματα-θρύλους. 

Μια μεγάλη και τιμητική προσωπική διάκριση για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», που έχει προσφέρει διαχρονικά και σε δύσκολες καμπές στην ομάδα της Μακεδονίας, μπαίνοντας δικαιωματικά με τις επιδόσεις του στο πάνθεον και το “hall of fame». 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Γκούρτσας έφτασε τα 45 γκολ με το λιοντάρι στο στήθος, με τον 29χρονο να έχει φέτος 20 γκολ και να είναι ο πρώτος παίκτης των Σερραίων με ανάλογη επίδοση μετά το μακρινό 1997-1998, χρονιά που έσπασαν το φράγμα των 20 τερμάτων οι Ροντρίγκεζ Αντεμάρ και Ντούσαν Γιοβάνοβιτς.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας άφησε πίσω του τον Ιβάιλο Πάντσεφ (11ος πλέον, με 44 γκολ), ενώ δεν αποκλείεται να αναρριχηθεί και άλλο εντός της πρώτης δεκάδας, ακόμα και φέτος, με πέντε ματς στην κανονική διάρκεια και πιθανόν ακόμα έξι, στα πλέι οφ ανόδου. 

Αν μάλιστα πετύχει άλλα 6 γκολ, ο «κάπτεν» του Πανσερραϊκού θα ξεπεράσει τους Σάκη Αναστασιάδη (47 γκολ), Ντούσαν Γιοβάνοβιτς (49) και Σάκη Γκόγκα και Βασίλη Παπαδημητρίου (από 50) και να «πατήσει» στην 6η θέση. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Κορυφαίος στη σχετική λίστα των «κανονιέρηδων» είναι ο Γιώργος Μπιτζίδης με 79 γκολ, ακολουθεί ο Γιώργος Πανταζής (71), ο Τάκης Ηλιάδης (66) και ο Γιώργος Αποστολίδης (58), ενώ την πεντάδα κλείνει ο Βραζιλιάνος Αντεμάρ Ροντρίγκεζ (55).

Πηγή
panserraikos.blogspot.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική