Θερμαϊκός Θέρμης| Μια ανάσα από οριστικό «deal» ανανέωσης με Μπούρκα-Δούμα



Αμιγώς τυπικό δείχνει πλέον το θέμα ανανέωσης με το προπονητικό δίδυμο των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα για τον Θερμαϊκό Θέρμης, κάτι που άλλωστε αποτελούσε εξαρχής κοινή επιθυμία των δυο πλευρών και εκφράστηκε και στην πρώτη συνάντησή τους με τον πρόεδρο, Χαράλαμπο Αμπατζίδη. 
Οι δυο πλευρές ουσιαστικά ξέφυγαν από τα όρια του «πολύ κοντά», αγγίζοντας αυτά της προφορικής συμφωνίας, σε νέα επαφή παρουσία και άλλων μελών του Δ.Σ., κάτι που θα «κλειδώσει» και τυπικά μόλις ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα οικονομικής και διοικητικής φύσης για τη νέα σεζόν. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Αχιλλεας Μεταλούλης, Μπούρκας Βασίλης και Τασος Δουμας, άτομα που χαμογελούν
Δεν διαφαίνεται πάντως κάτι ικανό να «μπλοκάρει» αυτό το «deal» ανανέωσης στους «πράσινους» για ακόμα μια χρονιά, μετά τις δυο πετυχημένες που προηγήθηκαν, με «στοίχημα» ακόμα μια αξιόλογη σεζόν για την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PHOTO GRAPHY FENIA CHRISTIDOU"
Ο Τάσος Δούμας δήλωσε στον «soccerpractor» μετά το δεύτερο ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας της Θέρμης: «Εκτίμηση μου είναι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την επέκταση της συνεργασίας μας, ως προπονητικό δίδυμο, με τη διοίκηση του Θερμαϊκού, εφόσον υλοποιηθούν αυτά που ζητήσαμε με τον Βασίλη (σ.σ. Μπούρκα) από τον κ. Αμπατζίδη. Είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να μείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΑΧΑΛΙΝΟΠΟΥΛΟ

Επίσης, σύσσωμη η ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αχαλινόπουλο Λεωνίδα για τη γέννηση του γιου του (σ.σ. δεύτερο παιδί), να είναι γερός και καλότυχος. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Κεντρική φωτο απο Φένια Χρηστίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική