Βέροια| Τίτλοι τέλους και με Βαγγέλη Ντίσιο



Μετά τους Κώστα Γεωργιάδη (προπονητής) και Πασχάλη Έλκα (γυμναστής-ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο»), από το τεχνικό τιμ της Βέροιας αποχωρεί και ο Βαγγέλης Ντίσιος. 
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου με ευχαριστίες από τη «Βασίλισσα» του Βορρά για το χωρισμό με τον στενό τεχνικό συνεργάτη του Γεωργιάδη, αλλά και τον Έλκα:
«Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο και τον γυμναστή Πασχάλη Έλκα. Η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά και τους δυο για την μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους καριέρα και την προσωπική τους ζωή».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι
«ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Ντίσιος αποχαιρέτησε τους Ημαθιώτες με το παρακάτω προσωπικό μήνυμα στα social media:
«Με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου μου και της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ 2019,θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση με την οποία πορευτήκαμε τους τελευταίους 7 μήνες. Επίσης, τους συνεργάτες προπονητές για την αγαστή συνεργασία και πορεία όλο αυτό το διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που προσπαθούσαν να βελτιώνουν και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας. Τέλος,τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που εργάστηκαν με ζήλο, επαγγελματισμό και διάθεση .Ένα είναι σίγουρο, τα καλύτερα είναι μπροστά και σύντομα η ομάδα θα βρίσκεται εκεί που πραγματικά αξίζει και επιτάσσει η ιστορία της».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική