Κρούσεις «επαναφοράς» σε Πουρτουλίδη και η προσμονή του για τον Ηρακλή





Προσεγγίσεις και βολιδοσκοπήσεις για να πατήσει ξανά χορτάρι είχε ο Νίκος Πουρτουλίδης, μετά από μισό χρόνο και ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο 36χρονος Καβαλιώτης χαφ έφυγε τον Γενάρη από τον Απόλλωνα Πόντου (ήταν 1.5 χρόνο κάτοικος Καλαμαριάς) και έκτοτε δεν αγωνίστηκε κάπου, αλλά και να «έκλεινε» σε ομάδα θα… προλάβαινε περίπου ενάμιση μήνα, λόγω καραντίνας και διακοπής (πάντως είχε προτάσεις και το χειμώνα). 

Ο «Πούρτου» (μεγάλη εμπειρία σε πολλές ομάδες, όπως ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Πιερικός, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα, Ηλυσιακός κ.α.) δείχνει έτοιμος για το «come back» και την επαναφορά στη δράση, αφού ομάδες τον «πλεύρισαν» και ο ίδιος «ζυγίζει» προσεκτικά και σταχυολογεί κάθε περίπτωση. 

Οι ομάδες που «φλερτάρουν» με τον Πουρτουλίδη είναι κυρίως από την περσινή Φούτμπολ Λιγκ, με τον ίδιο να τηρεί στάση αναμονής, κυρίως για το ξεκαθάρισμα κατηγοριών (δηλαδή που θα παίζει ο καθένας και αν υπάρχει ενιαία Β΄ Εθνική σε δυο ομίλους, ή ξανά διαχωρισμός σε Super League 2 και Football League). 

Bεβαίως, κρατάμε και κάτι ακόμα βασικό: Το διαχρονικό «δέσιμο» του Νίκου Πουρτουλίδη με τον Ηρακλή! 

Από τους μεγάλους "αρχηγούς" που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Καυτανζόγλειο. 

Ο έμπειρος μέσος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerpractor αφενός δείχνει θετικός να γυρίσει στους «κυανόλευκους» και να γίνει «σημαία» και ηγέτης στο νέο ξεκίνημα (σε οποιαδήποτε κατηγορία και με οποιοδήποτε ΑΦΜ), ή ακόμα και να προσφέρει από άλλο καίριο και τεχνοκρατικό πόστο αναδιοργάνωσης αν του ζητηθεί (ο ίδιος θεωρεί ότι έχει… μέλλον ποδοσφαιρικά ακόμα και «κρατά» γερά, άρα προτιμά να μπει στο γήπεδο με ποδοσφαιρικά) και αφετέρου και ο Ημίθεος δεν τον ξεχνά. 

Μάλιστα φέρεται να έχει υπάρξει ήδη σχετική ειδοποίηση, "σινιάλο" Ηρακλειδέων, για το ενδεχόμενο να χρειαστεί στην επανεκκίνηση ως ένας από τους βασικούς πυλώνες, παρότι υπάρχει θολό τοπίο ακόμα και για τα άτομα που θα εμπλακούν. 

Τον Πουρτουλίδη τον εκτιμούν δεόντως στη "γαλάζια" οικογένεια, για όσα πρόσφερε για μια τριετία (2013-2016), όταν διατέλεσε αρχηγός, είχε 81 παρουσίες και 12 γκολ με τον Ηρακλή, με τον οποίο πανηγύρισε άνοδο και έπαιξε και στη Σούπερ Λιγκ 1. 

Υπάρχει μια δεδομένη εκτίμηση εκατέρωθεν, μια αμοιβαιότητα που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη και ίσως είναι προάγγελος εξελίξεων. 

Όλα είναι ανοιχτά, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση καταγράφεται ως μια υπαρκτή πιθανότητα, αφού ο Πουρτουλίδης θέλει να δει τον Ηρακλή να στέκεται ξανά στα πόδια του και ιδεατά να έχει ακόμα ένα πέρασμα από την ομάδα που τον "σημάδεψε". 

Με δυο προϋποθέσεις: Να υπάρξει «σφυγμός σύντομα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και να μην κλείσει άμεσα σε ομάδα ο Πουρτουλίδης. Ίδωμεν…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική