Kαλλικράτεια| «Τελειώνει» ο Δήμος Κοσμίδης- οι πρώτες ανανεώσεις






 «Φευγάτος» από την Καλλικράτεια δείχνει ο Δήμος Κοσμίδης. 

Ο 31χρονος δεξιός μπακ, που ήταν βασικό στέλεχος φέτος και έχει εμπειρία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική από αρκετές ομάδες, δείχνει πολύ κοντά στην έξοδο, έχοντας ζητήσει το δελτίο του (άμεσα αναμένεται η ελευθέρας του). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Ο ΠΟΝΚ δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο και εκτός απροόπτου φεύγει και τυπικά άμεσα, με τον ίδιο να απασχολεί ήδη άλλες ομάδες (κυρίως Γ΄ Εθνικής). 

Οι περισσότεροι παίκτες θα αποχωρήσουν από τους Χαλκιδικιώτες, που θα «χτίσουν» νέο κορμό, με ταλέντο, φιλοδοξία και μικρό μέσο όρο ηλικίας. 

Ήδη άρχισαν οι επαφές για ανανεώσεις και αποχωρήσεις και ακολούθως θα γίνουν συζητήσεις για μεταγραφές (ήδη υπάρχουν κρούσεις στους πρώτους στόχους και τρεις δείχνουν κοντά) για την ομάδα του Δημήτρη Σίτσα.

Ήδη συμφώνησαν να ανανεώσουν οι Καγκελίδης-Αρμενάκης, ενώ ανοιχτά είναι τα θέματα των Παπαγεωργίου, Μπαγκαλιάνη, Πολυζά, Κύρκου, Συλλέκτη (απασχολεί ομάδες παραπάνω κατηγοριών ο υψηλόσωμος γκολκίπερ), Δραγάνη και Κριτσιάνη και ξεκαθαρίζουν προσεχώς.

Παράλληλα, αναμένεται να εμπλουτιστεί το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» με δυο ακόμα άτομα, πλην του Παναγιώτη Μπέλου (γυμναστής γκολκίπερ που παραμένει).


φωτο Φένια Χρηστίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική