Θερμαϊκός Θέρμης| Ανακοίνωση για Δούμα-Μπούρκα, 20 ανανεώσεις & προαναγγελία 10 μεταγραφών


 

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο Θερμαϊκός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη προετοιμασίας την Τετάρτη, τις αποδεσμεύσεις των Αχαλινόπουλου, Μαυρομάτη και Μαυρομιχάλη, την παραμονή του προπονητικού διδύμου των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» προανήγγειλαν 10 μεταγραφές, ενώ γνωστοποίησαν επίσημα τις 19 ανανεώσεις που είχε αποκαλύψει ο soccerpractor, συν την παραμονή του Αντώνη Μαλιώτα, συμπληρώνοντας… στρογγυλά μια 20άδα παικτών που συνεχίζουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θερμαϊκού για… όλα:

«Ανανέωση συνεργασίας με Μπούρκα -Δούμα,
20 ποδοσφαιριστές, ενίσχυση με 10 νέους
και 3 αποχωρήσεις για το ΘΕΡΜΑΪΚΟ Θέρμης
Στην ανανέωση της συνεργασίας της με το επιτυχημένο τεχνικό δίδυμο των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα προχώρησε η διοίκηση του Αθλητικού Πολιτιστικού Όμιλου Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. 

Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε, επίσης, στην ανανέωση της συνεργασίας της με 20 ποδοσφαιριστές. Ειδικότερα στην ομάδα συνεχίζουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι τρείς αρχηγοί, Μάριος Κράβαρης, Στέλιος Τρόκας και Στέφανος Παναγιωτίδης, καθώς και οι: Άρμπι Ράτζα, Αντώνης Μπαλικτσής, Αντώνης Μαλιώτας, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Σταύρος Αγγελίδης, Νίκος Μπικιάρης, Ρίζος Μπικιάρης, Παναγιώτης Βαλαής, Κώστας Βαλαής, Χρήστος Μπατακόϊας, Έντι Μουζάκι, Χρήστος Παχούμης και Χρήστος Πασιαρδής, ενώ σε ομάδα της Foutball League δοκιμάζεται ο Δημήτρης Δοξάκης.


Το ρόστερ της ομάδας θα ενισχυθεί με δέκα ακόμη προσθήκες τόσο έμπειρων, όσο και νεαρών φιλόδοξών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. 

Μάλιστα, προκειμένου η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου να είναι πλήρως έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ξεκινά την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 την προετοιμασία της.

Την επόμενη χρονιά δεν θα είναι μαζί μας τρείς ποδοσφαιριστές από το παλαιό ρόστερ οι: Λεωνίδας Αχαλινόπουλος, Ιορδάνης Μαυρομάτης και Χαράλαμπος Μαυρομιχάλης, στους οποίους η διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική