Θερμαϊκός Θέρμης| Επέκταση συνεργασίας με Μάριο Κράββαρη






Ο «MR GOAL» του Θερμαϊκού τα τελευταία χρόνια, ο έμπειρος σέντερ φορ Μάριος Κράββαρης, συμφώνησε και παραμένει κάτοικος Θέρμης. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "PHOTO GRAPHY FENIA CHRISTIDOU"

Ο 33χρονος στράικερ, που πέτυχε 7 γκολ φέτος (καταλυτικά, βοηθώντας στην καλή πορεία και τη γρήγορη σωτηρία) και αποτελεί μια από τις «σημαίες» των «πράσινων» (από τους πιο παλιούς, με τους Τρόκα και Παναγιωτίδη) διανύει την πέμπτη σερί σεζόν του στην ομάδα, ενώ είχε μια θητεία για 6 μήνες στη Θέρμη και το 2007. 


Η εμπειρία του Κράββαρη σε γήπεδο και αποδυτήρια ήταν κεφάλαιο για τη νεανική ομάδα των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα και μέτρησε για την ανανέωση η κοινή «φλόγα» των δυο πλευρών (από τη μια ο παίκτης, παρότι έχει και άλλες υποχρεώσεις, από την άλλη το τεχνικό τιμ και διοίκηση) για να «κλείσει» η επέκταση συνεργασίας τους. 


Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Κράββαρης συνιστά την 16η ανανέωση για την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, που κρατά έμπρακτα το βασικό «κορμό», ενώ έπεται και συνέχεια. 


Ο Κράββαρης στην καριέρα του αγωνίστηκε νωρίτερα και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (άνοδος στη Β΄ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακό, Αναγέννηση Επανομής, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΔ, Δωτιέα Αγιάς, Τύρναβο (πρώτος σκόρερ), έχοντας πολλές συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική.

φωτο Φένια Χρηστίδου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική