ΠΑΟ Κουφαλίων| Συνεχίζουν και οι Μπουγαϊδης-Κοντσίδης, δυσκολίες με Χατζηλιάδη





Εβδομάδα ανακοινώσεων ξεκινά για τον ΠΑΟ Κουφαλίων. 

Στο «πακέτο» ανανεώσεων, εκτός από τον προπονητή, Ανέστη Τσιτενίδη και τους έμπειρους, Περικλή Βελλίνη (επιθετικός) και Κώστα Κοτσαρίδη (μέσος), θα βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor δυο από τους «βράχους» των μετόπισθεν. 

Οι γηγενείς στόπερ (αμφότεροι καταγωγή από Κουφάλια), Μαυρουδής Μπουγαϊδης (προκάλεσε «κρότο» η μεταγραφή του πριν ένα χρόνο, με περάσματα νωρίτερα από Άρη, ΑΕΚ και Πανθρακικό) και Πέτρος Κοντσίδης (επίσης θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα). 

Οι δυο τους έχουν από παλιά εξαιρετική "χημεία", αφού έχουν παίξει ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στην Κ21 του Άρη. 


Ανοιχτά είναι τα θέματα για αρκετούς βασικούς, όπως οι Μαργαρίτης και Πολίτης, αν και δεδομένα πρόθεση διοίκησης και τεχνικού τιμ είναι να μείνει το 80% του περσινού αγωνιστικού «σκελετού». 

Κοντά στην έξοδο, με τα τωρινά δεδομένα και αν δεν υπάρξουν ανατροπές, δείχνει ο Ανέστης Χατζηλιάδης. 

ΠΑΟ Κουφαλίων - Home | Facebook

Ο έμπειρος δεξιός μπακ (έχει παίξει Β΄ Εθνική με αρκετές ομάδες) αναμένεται να ζητήσει άμεσα το δελτίο του για επαγγελματικούς λόγους, αφού λόγω ωραρίων και άλλων υποχρεώσεων θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής, αναζητώντας ένα πιο χαλαρό και λιγότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον, τοπικής κατηγορίας. 

Σύντομα θα «σκάσουν» και οι πρώτες σημαντικές μεταγραφές στα Κουφάλια, με τον Σέρβο χαφ, Μίλος Τζόκιτς να παραμένει στο «κάδρο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική