Τρίγλια| Προς αποχώρηση ο τεχνικός διευθυντής, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης




Έτοιμος να αποχωρήσει από την Τρίγλια λόγω ειδικών συνθηκών και αντικειμενικών δυσκολιών δείχνει ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor

Ο 34χρονος Καστοριανός αποφάσισε να αποσυρθεί πέρυσι από την ενεργό δράση, μετά από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) σε φιλικό της προετοιμασίας, αναλαμβάνοντας ακολούθως και για την τελική ευθεία της σεζόν το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΟΤ. 

Ωστόσο, ο Τσεμπερίδης, παρά το «δέσιμο» με τη διοίκηση και τον κατά τα φαινόμενα νέο προπονητή της ομάδας, Κώστα Γεωργιάδη (συμπαίκτες στον Αγροτικό Αστέρα, συνεργάστηκαν στον Απόλλωνα Πόντου και στους Χαλκιδικιώτες), λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη (ανοίγει μαγαζί), δεν θα μπορεί να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του. 

Έτσι, όλα δείχνουν ότι με δική του επιθυμία βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί άμεσα, αν δεν υπάρξει σοβαρή ανατροπή σκηνικού.

Η Τρίγλια πάντως ήταν η τελευταία του ομάδα ποδοσφαιρικά και με την οποία απέκτησε το μεγαλύτερο "δέσιμο" στην καριέρα του, όπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί. 

φωτο Μαρία Αρχοντοπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική