Πανσερραϊκός| Στην έξοδο ο Γιώργος Γεωργιάδης (pic)



Αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Γεωργιάδης. 

Ο έμπειρος εξτρέμ, με θητεία σε υψηλό επίπεδο (ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας, Βέροια, Κύπρο, Τουρκία κ.α.), γύρισε πριν ένα χρόνο στα «λιοντάρια» για τη δεύτερη θητεία του, βοηθώντας σημαντικά στην πορεία ανόδου, αλλά προφανώς δεν υπήρξε ταύτιση για την ανανέωση συνεργασίας των δυο πλευρών.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giorgos Georgiadis, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται
Αναλυτικά το μήνυμα-ανάρτηση του Γεωργιάδη (αναζητά άλλη ομάδα, έχοντας κρούσεις και από Κύπρο) στα social media:
«Δεν ξερω απο που να ξεκινησω κ που να τελειωσω, τα συναισθηματα παρα πολλα. Αλλη μια ανοδο για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ που βημα βημα θα παει εκει που πραγματικα πρεπει να βρισκεται στην 1 κατηγορια! μια δυσκολη χρονια εφτασε στο τελος της με τον στοχο να εχει Επιτευχθει. Δυστυχως δε θα ειμαστε μαζι και την επομενη χρονια αλλα παντα θα ειμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΜΑΣ οπως ημουν ανεκαθεν! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την διοικηση που μου εδωσε την ευκαιρια να βοηθησω κ εγω απο την πλευρα μου κ να ειμαι μελος αυτης οικογενειας, τους συμπαικτες μου που εκτος απο καλοι ποδοσφαιριστες ημασταν κ μια οικογενεια κ αυτο ηταν το μυστικο της ομαδας μας και τον κοσμο που ειναι κοντα στην ομαδα ακομα και σε αυτα τα δυσκολα χρονια! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... FORZA PANSERRAIKARA🦁
Εις το επανιδείν!! 
🔴⚪️».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Εκκρεμότητες για ανανέωση στην ομάδα του Άγγελου Διγκόζη (μετά τη φυγή των Πτηνόπουλου, Αποστολόπουλου, Ζιώγα, Τεντζέρη και Μπάρδα) δείχνουν πλέον κυρίως οι Ολαϊτάν, Τριανταφύλλου, Ντιαλό, Σοϊλεμέζογλου, Τσάπαρης και Ν. Διγκόζης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική