Τρίγλια| Οι 8+1 ανακοινώσεις & οι τρεις νεαροί της Κ17 που αξιολογούνται



Ντεμαράζ ανακοινώσεων από την Τρίγλια, που γνωστοποίησε επίσημα την απόκτηση του σέντερ φορ, Αντώνη Ζγκούρι, αλλά και την παραμονή 8 παικτών (των 7 πρώτων που «έκλεισαν» και του Εντουάρντο Μπρίτο, που ακολούθησε), εξελίξεις που διαβάσατε πρώτα στον soccerpractor.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΠΟΤ:

«Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας είναι στην πολυ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές
Eduardo Brito, Μανώλη Παπαστεριανο, Δημήτρη Σγουρή, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Στάθη Σαρβανιδη, Στέφανο Παλαβρακη, Γιώργο Σμυρλη και Φώτη Σγουρή,στους οποίους ευχεται ταυτόχρονα μια καλή νέα χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και επιτυχίες για την ομάδα μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και κείμενο

Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον επιθετικό Αντώνη Ζγκουρι! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει να επιδείξει μια σημαντική καριέρα στις Εθνικές Κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία, κατά σειρά, σε Οδυσσέα Κορδελιού ( Γ' Εθνική), Ηρακλή Αμπελοκήπων ( Γ' Εθνική), Νέστο Χρυσούπολης ( Γ' Εθνική), Αιγινιακό ( Super League 2), Α. Ο. Τρίκαλα ( Super League 2), Ολυμπιακό Βόλου ( Γ' Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο ηγήθηκε της επίθεσης της Ένωσης Ασπροπύργου στην Football League! 

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τριγλιας τον καλωσορίζει και του ευχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Ταυτόχρονα, με την ομάδα της Χαλκιδικής γυμνάζονται τρεις νεαροί, που πέρυσι έπαιζαν στην Κ17. Ο λόγος για τους Τσουλκανάκη, Κατσαρό και Κουτρουμάνη, που αξιολογούνται καθημερινά στην προετοιμασία από τον Κώστα Γεωργιάδη, που ίσως τους δώσει ευκαιρίες και σε κάποια φιλικά, πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις για την τύχη τους και αν έχουν θέση στο νέο ρόστερ, με οριστική «προαγωγή» και επίσημη προώθηση στην ανδρική ομάδα.

Σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα ανανέωσης με τους Ντούνγκα (στρατευμένος), Καλαϊτζίδη και Κουρέλλα, για να ολοκληρωθεί το τελικό «ξεκαθάρισμα» στο περσινό ρόστερ, ενώ υπενθυμίζεται ότι πλην του Ζγκούρι έχουν αποκτηθεί οι Αγγ. Παπαστεριανός, Πανάγου και Ιακωβίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική