ΠΑΟ Κουφαλίων| Επικράτηση με Δία Δίου (1-0, pics), κοντά σε Παπαδάκη

 


Μετά από ένα δυνατό φιλικό, ο ΠΑΟ Κουφαλίων κέρδισε 1-0 τον μαχητικό Δία Δίου εντός έδρας, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο. 

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 3΄ για τους γηπεδούχους ο Βαρότσης, με κοντινό σουτ σε κενό τέρμα, μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. 

Ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, με τους «πράσινους» να έχουν αρκετές φάσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Πιερίας ήρθε στο 87΄, όταν ο Λιόλιος έχασε πέναλτι, εκτελώντας άουτ από την άσπρη βούλα. 

Για τα Κουφάλια υπήρχαν πολλές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν οι Βελλίνης, Κοντσίδης, Τζόκιτς, Λιόνης, Κοτσαρίδης, Τσεκερίδης, ενώ το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Τετάρτη, εντός με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων αναζητά νέες προσθήκες, κυρίως μικρών, ενώ ψάχνει δεδομένα τερματοφύλακα και «εξάρι». 

Στο φιλικό έπαιξε ο Κρητικός εξτρέμ, Γιάννης Παπαδάκης, που παίρνει μέρος στην προετοιμασία, αφήνει καλές εντυπώσεις και το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί άμεσα. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιζε στην Καλλικράτεια και παλιότερα στην Κ19 του Εργοτέλη.

Από την ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη έλειψαν οι έμπειροι, Ανέστης Παναγιωτίδης και Γιάννης Λαζαρίδης.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Πατσιογεώργος, Μυσιούδης, Λαζαρίδης, Γάκης, Μπουγαϊδης, Αντωνιάδης Π., Κωτούλας, Αντωνιάδης Στ., Τσολακίδης, Βαρότσης, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Χατζηλιάδης, Τοπαλίδης, Παπαδάκης, Τσεβρετζής, Ακριτίδης, Μάντζιος, Φώτης, Καρατσινίδης.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Τσιλεγκιρίδης, Ευαγγελόπουλος, Δερμίσης, Λιόλιος, Παντζιάλας, Παγωνίδης, Δημηνάς, Γεωργαντάς, Φυτόπουλος, Μητράκας, Καραμανώλας. Έπαιξαν και οι Μπαμπαϊτης, Σοφιανίδης, Ναλπαντίδης, Παμλίδης, Αδαμόπουλος, Γκαράτζιας, Συρανίδης, Παπαγιαννόπουλος.






Ανταπόκριση-φωτο: Δημήτρης Δερμίσης-athlitikopierias.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική