Πόντιοι Κοζάνης| «Και εμείς θύματα του lockdown, συμπάσχουμε με τον πληθυσμό της περιοχής»



Δελτίο Τύπου για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω covid-19 και το lockdown σε όλο το νομό εξέδωσαν οι Πόντιοι Κοζάνης:

«Και η ομάδα μας …θύμα του lockdown στην Κοζάνη!!!

Συμπάσχει και η Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ μαζί με τον υπόλοιπο πληθυσμό της περιοχής μας.
Σε μια φάση που η ομάδα μας, έδειξε ότι βρήκε ρυθμό ,κάτι που φάνηκε εξάλλου και στο τελευταίο φιλικό με τον Θεσπρωτό, ήρθε η ξαφνική επιβολή του lockdown για το Νομό Κοζάνης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ολική δυσλειτουργία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις που δυστυχώς δημιουργούν ατελείωτα προβλήματα, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
Η υγειονομική κρίση και η αντιμετώπιση της διασποράς της νόσου του covid-19 αποτελεί προτεραιότητα όλων μας.
Για αυτό ας ακολουθήσουμε όλοι και όλες πιστά τις οδηγίες των ειδικών, για να επιστρέψουμε μια ώρα αρχύτερα στην κανονικότητα».

Βεβαίως, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να αξιολογεί περιπτώσεις για την ενίσχυσή της, από εξωτερικό και Ελλάδα, με τη διορία για ελεύθερους να λήγει την Παρασκευή. 

Σε καλό δρόμο δείχνουν τα θέματα των Μουνπέιν και Ταϊρη, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τους Σέλσο, Ναθαναέλ Μπαϊ και Νίκο Διγκόζη, που έπαιξαν στο πρόσφατο φιλικό με τον Θεσπρωτό και αξιολογούνται από το Νένο Κουρούζοβιτς. 

Επίσης, είναι πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας, για να κλείσει το τρίο στα δοκάρια, παρότι πηγαίνουν πολύ καλά σε προετοιμασία και φιλικά οι νεαροί, Ψαρράς και Σταυρίδης.

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική