Πόντιοι Κοζάνης| «Περάστηκαν» στο νέο ρόστερ οι Mounpain & Selso (pics)

 


Με έμμεση ανακοίνωση, ως μέλη στο ανανεωμένο ρόστερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΠ (aepfc.gr), οι Πόντιοι Κοζάνης ουσιαστικά επικύρωσαν (έστω και όχι απευθείας ακόμα με δελτίο Τύπου, κάτι που λογικά θα γίνει σύντομα) την ένταξη των Ousseini Mounpain (Καμερουνέζος στόπερ) και Saint Duc Steeve Selso (εξτρέμ από Ταϊτή) στην ομάδα. 


Κίνηση που μαρτυρά ότι ήδη λογίζονται ως ισότιμα μέλη του δυναμικού, μετέχοντας το τελευταίο διάστημα σε προπονήσεις και φιλικά και παίρνοντας τη σκυτάλη από τα προηγούμενα αποκτήματα, όπως οι Morimoto, Moise Cibotri Mbemba, ο γηγενής Κώστας Τρομπούκης και ορισμένοι νεαροί (ο Ταϊρης που ανακοινώθηκε προφανώς θα προστεθεί άμεσα στο ανανεωμένο ρόστερ της ιστοσελίδας). 


Άμεσα φυσικά θα πέσει η αυλαία ενίσχυσης για την ομάδα του Νένο Κουρούζοβιτς, που λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος φρόντισε να «καπαρώσει» τον 19χρονο τερματοφύλακα Θόδωρο Βενετικίδη, πρώην Βέροιας και ΠΑΣ Γιάννινα (πιθανότατα έρχεται για προπονήσεις στην Ξηρολίμνη από Δευτέρα), αλλά και τον 20χρονο Νοτιοκορεάτη επιτελικό χαφ, Sang-jin Lee, που έπαιζε στην Α΄ Μαυροβουνίου με την Ίσκρα. 

Η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας «τρέχει» και το θέμα του Γάλλου αριστερού μπακ, Nathanael Bai, που έχει υπογράψει, αλλά γίνονται ενέργειες να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά εμπόδια για να αποκτηθεί και εκείνος τυπικά (με έκδοση δελτίου και επίσημη ανακοίνωση). 

Προσθήκες που συνολικά αλλάζουν το τοπίο στην αγωνιστική δυναμική για τους Κοζανίτες, αυξάνοντας ποιότητα, επιλογές και ανταγωνισμό. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική